Lavinia Parva, terorizata de paparazzi: Mi-a fost fortata usa noaptea

Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 11:25
8519 citiri
Lavinia Parva, terorizata de paparazzi: Mi-a fost fortata usa noaptea
Foto: Kanal D

Lavinia Parva, noua iubita a lui Stefan Banica, a marturisit, marti, momentele de groaza prin care a trecut de cand paparazzi au inceput sa stea tot timpul pe urmele sale.

"A fost o perioada destul de grea si spun asta pentru ca cei din presa au exagerat. Eu stau singura. Am fost terorizata efectiv. Mi s-a batut in usa si mi s-a fortat usa la trei dimineata. Am fost intimidata in trafic si era sa fac accident de nenumarate ori.

La un moment dat, unul dintre paparazzi mi-a spus exact asa: 'Noi suntem smecheri, golani si facem ce vrem noi'. Am trait niste momente de groaza", a declarat Lavinia Parva in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Din cauza acestor evenimente, cantareata a fost nevoita sa depuna plangere la Politie pentru a se asigura ca viata nu ii este pusa in pericol.

"M-am dus la Politie, am depus plangere. Am spus de nenumarate ori. Fiecare trebuie sa isi faca datoria. Eu am vorbit si am spus de fiecare data ce am avut de spus, asumandu-mi acest statut de persoana publica. Dar nu sunt obligata sa povestesc lucrurile din viata mea. S-a intrecut limita.

Sunt sigura ca cei de la Politie si-au facut datoria. M-au sunat la un moment dat si mi-au spus sa merg inainte. Nu as fi vrut sa ajung aici, ca nu imi place sa fac rau nimanui, dar atata timp cat nu sunt lasata in pace si viata mi-a fost pusa in pericol, a trebuit sa fac asta", a continuat ea.

Lavinia Pirva, despre cum a cucerit-o Stefan Banica - detalii despre relatie

Lavinia Pirva a adaugat ca nu numai ea a fost terorizata de paparazzi, ci si vecinii ei, precizand ca administratorul blocului in care locuieste a sunat-o de foarte multe ori si i-a cerut sa faca ceva pentru a iesi din situatia respectiva.

"Mi-au scos cablul. Vecinii au fost nevoiti sa cheme Politia de nenumarate ori. Iti dai seama ce insemna pentru mine sa ma sune administratorul de nenumarate ori: 'Fa ceva, ca nu se mai poate!'. Acesti indivizi stateau pana la 3 dimineata in fata blocului, mancau seminte, cantau, tipau, galagie... a fost ceva ingrozitor. La un moment dat era ca in desene animate: venea Politia, pleca Politia", a continuat ea.

Mai mult, artista a fost nevoita sa isi duca animalul de companie, un catel, la parintii sai, deoarece nu mai putea sa iasa afara cu el.

"Nu imi imaginam ca se va ajunge aici. De multe ori am stat si m-am gandit ca poate nu sunt facuta pentru lumea asta. Nu imi place si nu pot sa imi expun viata personala. Nu pot sa fac asta. Sa te oblige cineva sa faci lucrurile astea... sa povestesti...", a mai spus artista.

Lavinia Parva si Stefan Banica Junior formeaza un cuplu de cateva luni. Cei doi au recunoscut relatia dupa ce in presa a aparut un material in care apareau impreuna noaptea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Lavinia Pirva terorizata paparazzi, #Lavinia Pirva paparazzi, #Lavinia Pirva Stefan Banica, #Lavinia Pirva iubita Stefan Banica , #vedete romanesti