Liviu Varciu: Sunt tentat sa intru in politica Interviu

Vineri, 17 Mai 2013, ora 08:08
3273 citiri
Liviu Varciu: Sunt tentat sa intru in politica Interviu
Foto: Kanal D

Ne-am obisnuit sa il vedem pe Liviu Varciu cantand, dansand sau prezentand o emisiune, dar sunteti pregatiti sa il urmariti in Parlamentul Romaniei?

"Recunosc ca sunt tentat sa intru in politica, ma gandesc la acest lucru", a declarat Liviu Varciu, intr-un interviu acordat Ziare.com.

Pana atunci, artistul are alte planuri, pregatindu-se de mutarea fiicei sale in Bucuresti.

Ati cantat, ati jucat in filme si prezentati emisiuni. Care dintre cele trei ocupatii va defineste cel mai bine?

In showbiz m-am facut recunoscut prin muzica, iar mai apoi prin postura de prezentator si actor. Prin urmare, cred ca muzica este cea care ma defineste cel mai bine...

Fiica dvs, Carmina, este afectata de materialele cu si despre dvs. prezentate de ziare sau la TV?

Sunt momente cand in presa apar anumite neadevaruri care o pot supara pe fiica mea, Carmina; momentan este prea mica pentru a citi presa tabloida si pentru a vedea articolele rautacioase la adresa mea. Nu voi face nimic care sa o supere pe Carmina.

Ati sustinut ca la 32 de ani v-ati maturizat si vreti sa va linistiti. Exista vreo sansa sa formati din nou un cuplu cu mama Carminei, mai ales ca se muta la Bucuresti?

Mama Carminei si cu mine suntem doar prieteni si asa vom ramane.

Care a fost cel mai emotionant moment trait alaturi de Carmina?

Au existat foarte multe momente emotionante alaturi de Carmina si fiecare a fost special in felul sau, de aceea nu pot spune ca unul este mai deosebit decat celalalt. Ma bucura enorm orice intalnire, convorbire telefonica pe care o am cu fiica mea. Am stat prea mult timp departe unul de celalalt.

Carmina se apropie cu pasi repezi de adolescenta. De ce va temeti cel mai mult?

De anturajul pe care si-l va alege.

Daca anturajul ei nu ar fi pe placul dvs., cum ati incerca sa ii explicati acest lucru?

Ii voi explica acest lucru, asa cum au facut-o si parintii mei cu mine, asa cum m-au educat si m-au invatat ce este bine si ce nu. Mai departe va depinde numai de ea daca va intelege acest lucru.

Sunteti tanar, dar si parinte. Cum reactionati la subiectul "droguri"?

Drogurile schimonosesc, tortureaza, ucid, si, ce e foarte grav, se gasesc peste tot, pana si in scoli. Nu e o normalitate acesta situatie, ci o aberatie, pe care o perpetuam prin indiferenta, de multe ori...

Ati incercat de mai multe ori sa va impacati cu Adelina Pestritu si nu a mers, iar ultima data ati sustinut ca acest deznodamant e cel definitiv. Ce este diferit acum? Sunteti sigur ca peste un an nu va veti impaca?

Da, sunt foarte sigur! De foarte mult timp pentru mine Adelina Pestritu nu mai exista.

Dupa atatea relatii esuate, probabil sunteti foarte atent. Cum se poate apropia de dvs. o femeie pe care nu o cunoasteti? Nu exista riscul ca pe fiecare sa o banuiti ca urmareste sa se faca cunoscuta prin dvs?

Ba da, exista si riscul acesta. Este exact ca viata, o loterie. Daca voi fi norocos si voi trage lozul castigator, vom vedea.

Daca nu ati mai activa in lumea showbizului, ce ati face? Aveti vreo meserie de baza?

Pe langa televiziune, mai fac si teatru, muzica. Cu siguranta voi face si altceva daca se va pune problema sa nu mai activez in showbiz.

Am intalnit foarte multe cazuri de vedete care intra in politica. Va tenteaza sa o luati pe acest drum?

Recunosc ca sunt tentat sa intru in politica, ma gandesc la acest lucru, insa vreau mai intai sa cantaresc bine toate implicatiile pe care le-ar presupune o asemenea alegere in viata mea.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Liviu Varciu politica, #Liviu Varciu Adelina Pestritu, #Liviu Varciu fiica, #Liviu Varciu Carmina, #Liviu Varciu viata personala, #Liviu Varciu interviu , #vedete romanesti
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Poza anty virus
anty virus
rank 5
Tu mai lipseai din politica, roagal pe Sturzu sa-ti puna o pila ca..