Lora a divortat: Am pierdut un sot, dar am castigat...

Luni, 13 Octombrie 2014, ora 15:01
17897 citiri
Lora a divortat: Am pierdut un sot, dar am castigat...
Foto: Facebook/LoraOfficial

Cantareata Lora a divortat, luni, la notar, de Dan Badea. Divortul era unul anuntat, cantareata declarand public ca in ultima vreme mariajul nu mai functiona.

La iesirea de la notar, aceasta a declarat, conform Antena Stars: "Am pierdut un sot, e adevarat, dar am castigat un prieten pe viata".

Cantareata si Dan Badea au venit la cabinetul notarial din Capitala tinandu-se de mana si la fel au plecat. Odara ajunsi in masina, cei doi si-au pus o melodie ritmata si au inceput sa se zbantuie, dupa cum arata si clipul postat pe Facebook de Lora.

In ciuda clipului in care cei doi zambesc, un fan remarca: "Vrajeala... sunteti tristi in interior!".

Lora a declarat pentru Antena Stars, dupa ce a redevenit o femeie libera, ca a "semnat pentru prietenie pe viata". "Am oficializat relatia noastra de prietenie", a spus artista.

"Eu am revenit la numele meu de domnisoara, el si-a pastrat numele", a declarat ea oarecum amuzata de cele afirmate. Dan Badea a tinut sa adauge ca amandoi sunt "ok" si ca Lora este "cea mai buna prietena" a sa.

Potrivit Lorei, relatia actuala dintre ea si Dan Badea este "cea mai importanta si curata forma de iubire pe care ne-o putem permite".

De ce s-a ajuns la notar, in conditiile in care multe cupluri aleg sa ramana in mariaj, chiar daca acesta nu mai merge? "Nu putem sa ne mintim pe noi si pe oameni", a raspuns cantareata.

"Am fost alaturi unul de celelalt si suntem fericiti ca ne-am intalnit in viata asta", a mai spus Lora, si ea si Dan Badea invocand lipsa de timp ca motiv al desfacerii casatoriei. De altfel, cei doi au declarat ca abia si-au facut luni timp sa ajunga la notar.

Partajul: Aduni si dai pe din doua

In ceea ce priveste partajul, totul e foarte simplu, a mai spus cantareata: "Aduni si dai pe din doua!".

In presa se discuta despre divortul celor doi de la sfarsitul lunii septembrie. Atunci, cantareata a vorbit public pe acest subiect: "Sunt intre doua lumi: de femeie singura si femeie casatorita. Trebuie sa vad in care ma simt mai bine.

Noi luptam impreuna, nu unul impotriva celuilalt. Sunt obosita. Eu de manuta cu Dan am construit relatia asta minunata si daca se va intampla ceva, indiferent ce, o s-o facem impreuna de manuta".

Divorteaza Lora? Ce spune artista

Vorbind despre un potential divort, artista a spus cu aceeasi ocazie: "Nu va iesi tambalau. Timpul lipseste, ne-a lipsit de un an si ceva. Nu am timp sa ma mint, sa sufar, sau sa-i mint pe cei de langa mine. Suntem realisti, oameni cu capul pe umeri, ne iubim. Nu stiu daca e de ajuns asta. O sa vedem, timpul o sa ne spuna".

In ultima vreme, cantareata a postat pe retelele de socializare doar melodii cu inteles. Chiar luni a postat melodia "C'est la vie", dupa care o alta, tot cu mesaj, "Libera".

Lora si Dan Badea, care nu au copii, s-au casatorit in 2012, dupa aproape doi ani de relatie. Cununia civila a avut loc in iulie 2012, iar cea religioasa in octombrie 2012.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Lora divortat, #Lora divort, #Lora despartit sot, #Lora despartit Dan Badea notar , #vedete romanesti