Lora, foc si para: Nu inseamna ca sunt o femeie usoara

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 17:58
10988 citiri
Lora, foc si para: Nu inseamna ca sunt o femeie usoara
Foto: Facebook/LoraOfficial

Lora este o artista care are o legatura foarte stransa cu fanii si de aceea aceasta le raspunde de fiecare data cand o deranjeaza ceva.

Dupa ce artista a postat pe pagina de Facebook Lora a postat o fotografie in care apare intr-un costum de baie pe plaja mai multe persoane au comentat ca nu este o postura potrivita pentru o artista.

Cantareata a fost foarte deranjata de aceste vorbe si a reactionat vehement cerandu-le celor care nu sunt multumiti sa nu mai intre pe pagina sa.

"Cine are probleme cu formele mele, este invitat sa nu se uite la fotografii. Fundul meu este atasat de corp. Face parte din fizicul meu si mi se pare o fotografie normala de plaja.

Suntem in 2014, ar trebui sa va impacati cu ideea ca unele femei se simt bine in pielea lor si isi poarta corpul asa cum vor. Nu e nimic pornografic aici si doar pentru ca am pozat senzual nu inseamna ca sunt o femeie usoara", a notat ea.

Lora, scoasa din sarite: Nu stiu cum e posibil

Lora a precizat ca daca ar fi avut o viata personala tumultoasa s-ar fi aflat pana la varsta de 32 de ani.

"Cat despre astea care zic 'vai! ce exemplu esti tu pt pustoaice?!' Sunt un exemplu foarte bun. Nu m-am lansat in fundul gol. Cant pe scena de la 7 ani, am compus primele piese la 14 ani (...)

Nu m-am 'cuplat' cu nimeni pentru imagine si pentru 'ajutor', am colaborat cu artisti si compozitori foarte mari din Romania, nu numai ca artist interpret, ci si compozitor, in orice emisiune am fost invitata am vorbit frumos si daca s-a incercat implicarea mea in vreun scandal, am stiut sa-l sting fara repercusiuni", a continuat cantareata.

Artista a adaugat ca este o fire vulcanica, dar corecta si ca de-a lungul vietii a incercat sa ii ajute pe cei aflati la nevoie si ca reprezinta un exemplu bun pentru ceilalti.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Lora cearta fani, #Lora Facebook, #Lora melodii, #Lora muzica , #vedete romanesti