Lumea artistica, prin ochii lui Vescan: Playbackul a incurajat toate non-talentele sa faca muzica Interviu

Marti, 28 Ianuarie 2014, ora 08:36
17885 citiri
Lumea artistica, prin ochii lui Vescan: Playbackul a incurajat toate non-talentele sa faca muzica Interviu
FotoVescan Music\'s Homepage

Vescan, rapperul care a ajuns cunoscut in lumea muzicala datorita colaborarilor cu Alina Eremia si Kamelia, considera ca playbackul a facut foarte mult rau lumii artistice.

In cadrul unui interviu acordat Ziare, Vescan a declarat ca playbackul a ajutat o multime de oameni fara talent sa ajunga cunoscuti. Artistul a explicat si de ce a ajuns hip-hop-ul sa fie mult mai "digerabil" in ultimii ani.

Te asteptai ca piesa realizata in colaborare cu Alina Eremia sa aiba un succes atat de mare?

Ma asteptam ca lumea sa simta si sa inteleaga piesa, fiind o melodie sincera, dar m-au surprins putin reactiile, recunosc.

Ai bifat deja cateva colaborari cu diversi artisti, amintim si de cea cu artista Kamelia. Ce nume ai in vedere pentru 2014?

Nu am asa lista cu "colaborari probabile", colaborez cu oricine imi place si alaturi de care ating aceleasi frecvente, la urma urmei MUZICA vorbeste...

Cu ce persoane nu ai accepta o colaborare?

Cu persoanele arogante.

Ce calitati trebuie sa aiba cei/cele alaturi de care canti?

Doar sa cante bine, este singura calitate care ma intereseaza.

Consideri ca acest gen de colaborari au dus muzica rap la un alt nivel?

Categoric DA, de fapt e un adevarat trend: Antonia cu Puya, Grasu XXL cu Ami, Doddy cu Ana Baniciu etc. Astfel de colaborari au facut hip-hop-ul mult mai "digerabil", insa in acelasi timp s-a pastrat si mesajul.

Piesele tale sunt inspirate din probleme din viata de zi cu zi. Care dintre melodii ti se pare ca transmite cel mai important mesaj?

Piesele mele sunt inspirate din tot ce simt, vad, traiesc, gandesc, observ, calculez, iubesc si analizez zi de zi! Fiecare piesa are starea si ''povestea'' ei, nu pot spune care dintre ele are cel mai important mesaj, dar probabil ca piesele care au legatura cu caracterul omului sunt putin mai "bogate" in mesaj.

Ai si piese inspirate din politica?

Am aproximativ 50 de piese pe Internet si cel putin cinci dintre ele sunt cu mesaj politic.

Au sau nu o relatie Alina Eremia si Dorian Popa - cantareata vorbeste deschis - Interviu

Ce parere ai despre playback?

As raspunde cu o intrebare: Tu ce parere ai despre furt?

A scazut acesta valoarea adevarata a muzicii?

Chiar mai mult, a incurajat toate non-talentele sa faca muzica. Nu ca as fi eu vreun "geniu", dar sunt oameni care nu pot lega doua propozitii si apar la emisiuni!

Si pana la urma cum este? Muzica sau nebunie?

Asa se va numi urmatorul meu material: "Muzica sau Nebunie E.P". Daca stiam raspunsul, nu mai intrebam nici eu la randul meu. Asta e si dilema mea: Muzica sau nebunie?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Vescan playback muzica romanesca, #Vescan Alina Eremia, #Vescan rapper, #Vescan melodii , #vedete romanesti