Madalina Ghenea, despre Gerard Butler: Este o lectie de viata pentru mine

Marti, 07 Mai 2013, ora 11:07
7704 citiri
Madalina Ghenea, despre Gerard Butler: Este o lectie de viata pentru mine
Foto: Facebook/ Madalina Diana Ghenea

Madalina Ghenea a vorbit, luni seara, despre relatia sa cu Gerard Butler, marturisind cum a inceput idila lor, dar si despre cat de greu este sa fii alaturi de o persoana atat de cunoscuta.

"Este o lectie de viata pentru mine. El e un profesionist, lucreaza la cel mai inalt nivel. Este un om extraordinar si de la el am avut foarte multe de invatat", a declarat Madalina Ghenea la Antena 3.

Initial Madalina nu a vrut sa vorbeasca despre relatia sa, spunand ca actorul a dat deja prea multe detalii. In acel moment modelul a lacrimat.

Madalina Ghenea, iubita lui Gerard Butler: Vreau copii acum!

"A spus tot. Cum ne-am intalnit... Ce pot sa mai spun. Eu nu am vorbit niciodata despre ...ce imi faceti aici ca de fiecare data cand vin aici plang?", a spus ea, adaugat ca nu ii place sa vorbeasca despre relatiile sale, ci despre proiectele ei.

Totusi, aceasta a cedat si a povestit cateva detalii despre momentul in care Gerard Butler a cucerit-o si despre cat de greu este sa ai o relatie cu un actor atat de cunoscut.

"Despre viata privata... Am si eu una ca toata lumea. Am una pe care am impartit-o cu o persoana care are parte de toata atentia presei. Si de aceea am impartit-o cu el si cu restul lumii. Nu este usor. Daca pot sa spun, sa analizez acest an se poate spune ca sunt o norocoasa.

Dar este foarte greu sa ai o relatie cu un personaj la acest nivel, extraordinar de greu. Nu este vina mea ca m-am indragostit de un asemenea om. Nu este vina mea ca el a venit la usa mea acum un an. Noi ne-am cunoscut la New York si in cateva zile era la usa mea in Milano fara sa ma fi tinut de mana", a povestit ea.

"Vreau sa primesc roluri de urata in filme"

Despre Madalina Ghenea se spune ca este una dintre cele mai frumoase romance, insa ea considera ca in meseria de actor acest lucru este un dezavantaj.

"Nu am punctat niciodata pe frumusete. Este o arma, te ajuta enorm pana la un punct. In actorie este un handicap. Poate sa te incurce", a spus ea.

In plus, romanca sustine ca vrea sa primeasca roluri de "urata".

"Eu vreau roluri de urata in filme. Vreau roluri dramatice. Sa iasa in evidenta mai mult sufetul", a spus ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Madalina Ghenea Gerard Butler, #Madalina Ghenea relatie Gerard Butler, #Madalina Ghenea model Madalina Ghenea actrita , #vedete romanesti