Marcel Pavel: Anda Adam trebuia sa se abtina - ce l-a nemultumit pe artist

Luni, 13 Mai 2013, ora 13:43
3564 citiri
Marcel Pavel: Anda Adam trebuia sa se abtina - ce l-a nemultumit pe artist
Foto: Facebook/Marcel Pavel

La cateva zile dupa ce Anda Adam a declarat ca desi, personal, este impotriva drogurilor, afirmand, insa, ca "nu e nimic iesit din comun" sa te droghezi in 2013, Marcel Pavel si Alin Oprea reactioneaza, criticand afirmatiile cantaretei.

Anda Adam: Nu mi se pare nimic iesit din comun sa te droghezi

Marcel Pavel este amic cu Anda Adam, insa nu este deloc de acord cu ea si a declarat pentru Ziare.com ca artista ar fi trebuit sa se abtina de la un astfel de comentariu.

"Aceasta declaratie nu ii face onoare"

"Nu pot sa fiu de acord cu Anda Adam niciodata. Chiar daca ne stim, suntem amici. Trebuie sa fie atenta la ce declara. A fost un moment de frustrare sau e suparata pe cineva. Aceasta declaratie nu ii aduce niciun avantaj si nici nu ii face onoare.

Mare pacat ca face una ca asta. Ar trebui sa se abtina de la asemenea declaratii", ne-a spus Marcel Pavel, care are doi copii si se pregateste sa devina tata pentru a treia oara.

Unul dintre baietii lui Marcel Pavel se afla la varsta adolescentei, ceea ce face ca subiectul drogurilor sa fie unul delicat pentru cantaret.

"Niciodata nu sunt de acord cu asa ceva. Nu vreau sa aud despre acest subiect. Nici nu concep. Am avut discutii cu copiii. Astazi este atat de mult dezvoltat acest fenomen si noi, ca parinti, stam cu o teama in suflet. Orice, numai acest lucru nu. Orice, cu ghilimele de rigoare", a continuat el.

In total dezacord este si Alin Oprea, care are si el doi copii aproape de varsta adolescentei.

"E ceva total anormal. Sunt total impotriva", a precizat solistul trupei Talisman, adaugand ca ar participa cu placere la o campanie antidrog.

Ca si Pavel, Alin Oprea a discutat cu copiii sai despre acest subiect si a incercat sa le ofere exemple prin care sa le arate cat de nocive pot fi acestea.

"Le pot da niste exemple din viata altora, pe care le gasesti in filme, carti, pe Internet, si vezi care a fost parcursul unui om care a facut lucrul asta. La artisti sunt exemple. In perioada de glorie a muzicii rock, in America, sunt destule exemple. Am discutii din astea. Nu sunt prea mici, iar ultimul exemplu cu Whitney Houston a fost unul important", a adaugat el.

Anda Adam a declarat saptamana trecuta ca este impotriva drogurilor, dar ca este o "chestie inevitabila in 2013" si ca nu i se pare "nimic iesit din comun".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marcel Pavel Anda Adam abtina, #Marcel Pavel droguri, #Anda Adam droguri , #vedete romanesti