Maria Dinulescu, despre viata amoroasa la Los Angeles

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 16:19
5421 citiri
Maria Dinulescu, despre viata amoroasa la Los Angeles
Foto: Facebook/Ana Maria Dinulescu

Maria Dinulescu a plecat in SUA, desi in Romania era cotata ca fiind una dintre cele mai bune actrite. Totusi, viata pe taramul fagaduintei nu e usoara. Nici a-ti gasi o pereche nu e o misiune facila peste ocean.

Maria Dinulescu, cea mai buna actrita la un festival din Statele Unite

Actrita, care recent a castigat un premiu la Festivalul LA Indie Film, pentru rolul Maya, din pelicula "Stepping Out", a declarat pentru Libertatea ca, in prezent, traieste viata pe care si-a dorit-o. Asta, desi "Los Angeles este uneori numit orasul oamenilor fara suflet".

Intrebata daca s-a adaptat ritmului vietii de acolo, actrita a replicat ca inca nu e convinsa ca isi doreste asa ceva: "Nu stiu daca imi doresc sa ma adaptez".

Maria Dinulescu iubeste America, insa e in continuare legata de Europa: "Am doua realitati si imi doresc sa le includ pe amandoua in viata mea. Acesta este si motivul pentru care tocmai am ales ca de acum incolo sa traiesc jumatate de an in Europa si cealalta jumatate de an, cand sunt auditiile, in Los Angeles".

"Este cu totul o alta cultura, iar pentru foarte multi dintre noi e socant"

Cat despre viata amoroasa, Maria Dinulescu, cunoscuta din "California Dreamin'" sau "Pescuit sportiv", a declarat ca "in Los Angeles nu folosesti cuvantul iubit cu mare usurinta".

Actrita, care va implini curand 33 de ani, a explicat pe scurt cum se ajunge la o casatorie in SUA: "Aici oamenii ies la intalniri cate trei luni cu cate trei, patru persoane in acelasi timp.

Dupa aceasta perioada fac o alegere si merg mai departe intr-o relatie serioasa cu o singura persoana. Dupa alte multe luni sau ani incep sa locuiasca impreuna, urmeaza o logodna si dupa inca o alta vreme-casatoria. Este cu totul o alta cultura, iar pentru foarte multi dintre noi, socant.

Este destul de greu sa intalnesti pe cineva care sa iti inteleaga cultura si ritmul. Nu, nu am gasit inca persoana potrivita".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Maria Dinulescu iubit, #Maria Dinulescu America, #Maria Dinulescu dragoste, #Maria Dinulescu Los Angeles, #Maria Dinulescu actrita, #Maria Dinulescu filme , #vedete romanesti