Marina Almasan, despre bradul cu sosete colorate, bigudiuri si folii de antinevralgic Interviu

Luni, 22 Decembrie 2014, ora 14:35
3330 citiri
Marina Almasan, despre bradul cu sosete colorate, bigudiuri si folii de antinevralgic Interviu
Foto: TVR

E aproape Craciunul, casa e gatita de sarbatoare, aromele ispitesc imbietoare din cuptor si toata lumea il asteapta pe mosul. Au fost insa vedetele cuminti? Ce isi doresc de la Mos Craciun? Ce l-ar intreba daca l-ar intalni? Ziare.com a stat de vorba cu cateva celebritati autohtone si a aflat raspunsurile la aceste intrebari.

Marina Almasan, desi stie cu precizie ce vrea sa-i aduca mosul, are o banuiala ca anul acesta isi va pune pofta in cui. Asta, pentru ca isi doreste o masina. Si nu oricare, ci una "care sa nu ma mai lase in drum, sa nu mai fie julita pe toate partile si sa nu 'scartaie' din toate incheieturile", dupa cum a declarat ea intr-un interviu Ziare.com.

Marina Almasan: Asa se explica prezenta mea ridicol de constanta la postul public de televiziune Interviu

Are si o intrebare pentru Mos Craciun pe care i-ar adresa-o daca l-ar prinde "la inghesuiala": Relatia cu Mary Christmas e stabila?

Care este cea mai frumoasa amintire legata de Craciun?

In studentie, am facut o excursie pe un varf de munte, cu colegi din mai multe facultati. O ninsoare neanuntata (si pe atunci meteorologii functionau la fel de bine!) ne-a zadarnicit planurile de a reveni acasa, pentru Craciun. Drept pentru care... am sarbatorit un Craciun neprogramat, pe un varf de munte, cu un brad impodobit cu ce-avea fiecare prin valize (sosete colorate, cosmeticale, conserve, bigudiuri, folii de antinevralgic, pliculete de ceai, capace de bere etc.) si cu o masa plina de "bunatati"... de care nu vreau sa-mi amintesc.

Cert este ca in a treia zi de Craciun, cand drumurile au redevenit practicabile, ne-am intors acasa morti de foame, dar convinsi ca a fost cea mai distractiva sarbatoare de iarna pe care am petrecut-o vreodata. Sentimentul dainuie pana astazi.

Ce ai vrea sa iti aduca Mos Craciun?

Sincer? Uite, desi toti se inghesuie sa raspunda cat mai plat la aceasta intrebare (de genul: sanatate, belsug, noroc etc) eu voi spune ca-mi doresc de la mos o masina noua, care sa nu ma mai lase in drum, sa nu mai fie julita pe toate partile si sa nu "scartaie" din toate incheieturile. Insa cum intuiesc ca criza mondiala l-a afectat, sigur, si pe Mos Craciun, cred ca voi fi nevoita sa-mi pun pofta-n cui!

Ai vreo mare dorinta pe care nu crezi ca ai putea sa ti-o indeplinesti vreodata?

Desigur! Fiecare dintre noi are maldare de astfel de dorinte. Uite, bunaoara, imi doream, in copilarie, sa fiu ca Nadia Comaneci. Si? Ce s-a ales din dorinta mea? Nu reusesc nici macar sa merg in echilibru pe o bordura de trotuar.

Apoi am visat sa fiu inalta... ei nu, nu chiar ca Andreea Marin. Si? Am dat sampanie la toata lumea, cand am "implinit" frumoasa inaltime de 160 de cm. Si... pana aici mi-a fost! Asa ca... mustim de mari dorinte "neimplinibile"! Conteaza, insa, sa fim fericiti cu ceea ce avem.

Daca ai putea face un interviu cu Mos Craciun, ce l-ai intreba?

Daca... relatia cu Mary Christmas e stabila, sau.....?!?

I-ai scris vreodata mosului?

Bineinteles, i-am dedicat si poezii. Si, culmea: au fost ani in care mosul chiar imi aducea ceea ce era stipulat in scrisori. In paranteza fie spus, am niste parinti buni cat 100 de Mosi Craciuni la un loc.

Care este cel mai mare mister, pentru tine, legat de Mos Craciun?

Cum de n-a reusit sa "unifice" lumea? (se stie ca exista tari care, din cauza religiei, nu beneficiaza de un astfel de mos).

Cate kilograme crezi ca are Mos Craciun?

Cu cadouri cu tot? (rade)

Crezi ca a tinut vreodata dieta?

Pentru a putea face fata cheltuielilor anuale legate de cadouri, cu siguranta a trebuit "sa stranga cureaua".

Care este colindul/melodia preferata de Sarbatori?

Toate colindele, daca sunt cantate de Hrusca.

Cine te-a invatat primul colind?

Nu mai tin minte, dar cred ca tatal meu.

Unde o sa te prinda seara de Ajun?

De mai multi ani, petrecerea Craciunului a fost o surpriza pentru mine. Am lucrat pana in ultimul moment (chiar si anul acesta, emisiunea mea, "Hai-Hui", pica chiar in prima zi de Craciun) si nu am avut niciodata timp sa pun ceva la cale. Dar, cum Craciunul se sarbatoreste alaturi de cei dragi, si cum cei dragi cu adevarat nu sunt din cale-afara de multi, nu mi-e greu sa anticipez alaturi de cine il voi petrece.

Ce asteptari ai de la noul an?

Sa fie prietenos cu mine si sa imprumute ceva din optimismul meu. Iar la finalul lui, numarul celor din preajma mea sa nu se micsoreze.

Un gand pentru cei care citesc interviul?

Sa fie precum Mos Craciun: nemuritori si iubiti de toata lumea pentru faptele lor!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Marina Almasan Craciun, #Marina Almasan brad sosete, #Marina Almasan masina noua, #Marina Almasan Mos Craciun, #Marina Almasan interviu , #vedete romanesti