Michi de la Suie Paparude, operat din nou la inima: Detalii despre starea sa de sanatate

Sambata, 19 Iulie 2014, ora 14:30
2630 citiri
Michi de la Suie Paparude, operat din nou la inima: Detalii despre starea sa de sanatate

Mihai Campineanu, membru al formatiei Suie Paparude, care a fost operat anul trecut dupa un infarct miocardic, a fost supus unei interventii de bypass coronarian, miercuri, la Spitalul Monza din Bucuresti, operatie finalizata cu succes, in prezent acesta simtindu-se bine.

Potrivit unui anunt publicat pe pagina oficiala de Facebook a formatiei, "pentru a se putea reface complet, Michi (Mihai Campineanu, n.r.) avea nevoie de o noua interventie care s-a putut efectua saptamana aceasta, fara sa existe o programare intr-un timp rezonabil pentru acest lucru". "Astfel, in cursul zilei de miercuri, 16 iulie, Michi a fost operat la Spitalul Monza din Bucuresti, centru specializat pe probleme cardiovasculare", mai precizeaza trupa.

Michi de la Suie Paparude, operat din nou la inima

Declaratia membrilor formatiei Suie Paparude a fost facuta in contextul "articolelor aparute in ultimele zile cu privire la colegul nostru Mihai Campineanu". " (...) dorim sa facem urmatoarele precizari: Dupa cum bine stiti, Michi a suferit un puternic accident cardiac anul trecut. In ultimele luni s-a simtit mai bine si ne-am putut bucura impreuna cu voi de concerte. (...)

Interventia de bypass coronarian a durat trei ore si s-a finalizat cu succes. Michi este bine si lucreaza deja la noul setup pe care il pregatim. Multumim pe aceasta cale echipei de specialisti ai spitalului Monza si mai ales domnului dr. Catalin Constantin Badiu, chirurg cardiovascular, care a efectuat operatia cu mult profesionalism".

Michi de la Suie Paparude a revenit pe scena, dupa un infarct si cateva zile de coma indusa

De asemenea, Suie Paparude a anuntat ca programul trupei pe luna august ramane neschimbat.

Anul trecut, Mihai Campineanu a suferit un infarct miocardic in noaptea de 19 spre 20 octombrie, la finalul unui concert sustinut la Timisoara. El a fost operat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, unde medicii i-au montat doua stenturi.

Michi de la Suie Paparude, in coma dupa un concert - Update

Suie Paparude s-a lansat in toamna anului 1993, avand cinci membri, intre care un basist (Mihai Dobre - Dobrica) si un clapetist (Mihai Campineanu - Michi), si aborda un stil alternativ-new-wave, potrivit site-ului trupei.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Michi Suie Paparude operatie inima , #vedete romanesti