Ziare.com

Mihai Albu, scandal fabricat: Jenant! - Designerul face acuzatii grave

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 14:28

   

Mihai Albu, scandal fabricat: Jenant! - Designerul face acuzatii grave
Mihai Albu a facut, luni, cateva acuzatii grave la adresa unui ziar din Romania. Designerul sustine ca o jurnalista a inventat un scandal care ii are protagonisti pe el si pe Iulia Albu.

Acesta sustine ca o tanara care lucreaza la un tabloid l-a sunat si i-a propus acestuia sa o cheme pe Iulia Albu sa defileze pentru el la Bucharest Fashion Week. El a raspuns, politicos, ca nu este cazul sa colaboreze in acest fel cu fosta sa sotie.

"Care scandal? Am fost sunat de o jurnalista, detinatoare a premiului 'P**** tzer', care mi-a propus sa o folosesc pe Iulia intr-o prezentare. Am raspuns, categoric, ca nu este cazul, in primul rand ca Iulia nu-si doreste asta si in al doilea rand pentru ca proiectele pe care le desfasuram impreuna nu includ astfel de colaborari.

Nu inteleg de ce doreste sa-i mai 'fabrice' Iuliei un nou scandal si de ce tocmai cu mine... JENANT! Oricum, astept scuze si retragerea articolului!", a scris Mihai Albu pe Facebook.

Mihai Albu: Asta nu e toc cui, e toc pui! - Cum il elogiaza presa straina

Titlul articolului la care face referire desginerul era "Reincepe Scandalul! Iulia Albu, refuzata de fostul sot".

"Jurnalismul asta de tabloid se cam ocupa intr-adevar si de mizerii... dar ar trebui sa fie o limita de bun simt!", a mai spus Mihai Albu.

A.G.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2225 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor