Monica Barladeanu, sexy pana in maduva oaselor (Galerie foto)

Miercuri, 20 Noiembrie 2013, ora 08:00
15106 citiri

Sexy, frumoase si extravagante. Asa apar de cele mai multe ori persoanele publice din Romania. In spatele imaginii lor se afla ore intregi de pregatiri. Cei mai buni make-up artisti, hair-stylisti sau designeri trudesc pentru ca persoana pe care o infrumuseteaza sa aiba parte de o imagine spectaculoasa. Ziare.com va prezinta cele mai sexy aparitii ale Monicai Barladeanu.

Actrita a fost aleasa de catre cititorii Ziare.com drept cea mai sexy "burlacita" din Romania. 30,13% dintre cei 2.237 de respondenti au apreciat frumusetea romancei care s-a afirmat si in afara tarii.

Monica Barladeanu, cea mai sexy "burlacita" din Romania - sondaj

Monica Barladeanu este foarte atenta la fiecare aparitie a sa, iar sedintele foto sunt un deliciu. Ea stie cum sa fie decenta si extrem de sexy in acelasi timp. Lasa la vedere putin, iar de acolo imaginatia privitorului trebuie sa isi faca datoria.

Laura Cosoi, sexy pana in maduva oaselor (Galerie foto)

Actrita isi cunoaste foarte bine atuurile si reuseste sa impresioneze chiar si atunci cand poarta o geaca ce ii acopera o mare parte din piele.

Unele dintre fotografii i-au facut pe admiratorii sai sa o numeasca "femeia perfecta". Sunteti de acord cu ei?

Prietenilor virtuali, actrita le face deseori cadouri care constau in fotografii facute de profesionisti, dar in locuri ce par mai intime.

Nu numai la sedintele profesioniste impresioneaza romanca, ci si la aparitiile pe covorul rosu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Monica Birladeanu sexy, #Monica Barladeanu sexy, #Monica Birladeanu aparitii sexy, #Monica Barladeanu , #vedete romanesti