Monica Pop, persoana publica ce a suferit cea mai mare transformare fizica - sondaj

Marti, 24 Mai 2011, ora 17:46
4987 citiri
Monica Pop, persoana publica ce a suferit cea mai mare transformare fizica - sondaj
Foto: montaj Ziare.com

In urma cu o saptamana v-am provocat sa alegeti persoana publica ce a suferit cea mai mare transformare din punct de vedere fizic, iar pe primul loc in top ati ales-o pe Monica Pop, medic, care a reusit sa slabeasca 36 de kilograme in cateva luni.

Locul doi in topul realizat de Ziare.com este ocupat de Bianca Dragusanu, frumoasa asistenta a lui Dan Capatos. Bianca a devenit celebra in urma relatiei cu designerul Catalin Botezatu. Presa mondena a acuzat-o ca ar fi suferit mult mai multe operatii estetice decat recunoaste, tinand cont ca in urma cu cativa ani arata cu totul si cu totul diferita, insa in replica modelul a declarat ca a tinut foarte multe cure de slabire si ca s-a chinuit extrem de mult pentru a ajunge sa arate ca in prezent.

Pe podium s-a clasat si Carmen Bruma, prezentatoare Tv si iubita lui Mircea Badea. Vedeta Tv a slabit aproape 30 de kilograme, iar experienta a facut-o sa scrie o carte, "SLIM - Cum am dat jos 30 de kg si nu le-am mai pus inapoi".

Care este cel mai reusit cuplu monden in care varsta nu conteaza?

Pe locul patru s-a clasat Teo Trandafir, cunoscuta pentru curele de slabire pe care le-a urmat, despre care se spune ca au adus-o pe patul de spital.

Nicoleta Luciu este un exemplu clar pentru toate femeile insarcinate care pun cateva kilograme bune pe ele, dar care vor sa le dea jos dupa nastere. Nicoleta s-a clasat pe locul cinci, dupa ce a reusit sa slabeasca in cinci luni 30 de kilograme. Acum, frumoasa bruneta este insarcinata cu tripleti si in mod sigur va trece prin experienta kilogramelor in plus de la prima sarcina.

Si Inna a impresionat intreaga tara si nu numai prin succesul de care are parte, pus si pe seama trupului sau. Cantareata nu a urmat cure de slabire drastice si nici nu a apelat la interventii chirurgicale, insa schimbarea sa este radicala fata de cum arata in liceu. Artista s-a clasat pe locul sase in topul nostru.

Locul sapte este ocupat de Varujan Pambuccian, care a reusit sa slabeasca 70 de kilograme in opt luni de zile.

Pe locul opt s-a clasat Adrian Severin. Politicianul a reusit performanta de a slabi 37 de kilograme in cateva luni.

Ultimul loc in top este ocupat de Cristian Popescu Piedone, care a slabit 58 de kilograme in noua luni.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Monica Pop slabit, #vedete slabit, #vedete autohtone transformare fizica , #vedete romanesti