Nico, despre talentele secrete, absenta de la radio si autografele pe piept Interviu

Luni, 14 Aprilie 2014, ora 09:17
6206 citiri
Nico, despre talentele secrete, absenta de la radio si autografele pe piept Interviu
Foto: nicomusic.ro

Nicoleta Matei, pe numele de scena Nico, este o cantareata care s-a impus pe piata in urma cu mai bine de 10 ani, printr-o colaborare cu BUG Mafia, reusind sa se mentina si sa convinga de fiecare data.

In ciuda succesului de care se bucura, fiind una dintre cele mai bune voci din Romania, are o nemultumire. Nu poate trece de "bariera" radiourilor, a spus ea intr-un interviu acordat Ziare.com. Acest lucru ar putea sa se schimbe, insa, odata cu cea mai recenta piesa, o colaborare cu F. Charm, "9".

Nico are insa mai multe talente decat ar crede publicul, oricand putand activa ca antrenor de fitness. In cadrul interviului, Nico, mare iubitoare de animale, a adaugat ca se gandeste sa deschida un adapost pentru caini.

Reusesti sa te mentii pe piata de multi ani. Care e secretul tau?

Pasiunea pentru ceea ce fac, munca si dorinta de a aduce mereu ceva nou. Nu stiu daca exista un secret anume, cred ca Dumnezeu stie foarte bine ce face!

Fara modestie, de ce crezi ca vocea si muzica ta sunt speciale?

Fara modestie, cred ca vocea si muzica fiecarui artist sunt speciale. Faptul ca am fost considerata si numita de specialisti ca fiind una dintre cele mai bune voci m-a facut sa ma simt bine, mi-a dat incredere si m-a responsabilizat si mai tare, fata de ei, fata de publicul meu...

Cand ai fost cel mai mandra de tine? Cand ai simtit ca ai "dat lovitura"?

Momentul debutului este cel mai important pentru un artist... colaborarea cu BUG Mafia a fost "lovitura" pe care am dat-o in muzica... apoi, as vrea sa cred ca au mai fost si altele.

Ai avut multe colaborari inedite. Care ti-e cea mai draga? Dar care crezi ca e cea mai reusita?

Cum spuneam, colaborarea cu BUG Mafia, dar mai sunt si altele care imi sunt la fel de dragi, cum ar fi cea cu Vlad Mirita si emotiile traite impreuna pe scena de la Eurovision, cea cu Cabron.

Reusite as vrea sa cred ca au fost toate, mai ales ca au fost diferite. La un moment dat, chiar ma gandesc sa fac un album care sa includa toate aceste colaborari si un spectacol atasat acestuia.

In ceea ce priveste colaborarile, mai pregatesti ceva?

In prezent, colaborez cu F. Charm, alaturi de care am si lansat ultimul meu single, "9", care s-a bucurat de succes. Am filmat si un videoclip pentru aceasta piesa si cu siguranta colaborarea noastra va continua. Sunt deschisa si altor colaborari.

Ai vreun regret legat de viata profesionala?

Cred ca singurul regret este ca n-am reusit pana in prezent sa trec de "bariera" radiourilor. Desi am publicul meu, am multe concerte si construiesc lucruri frumoase, imi doresc ca muzica mea sa fie mai des auzita si la radio.

Ai trecut de 40 de ani si multe femei te invidiaza pentru felul in care arati. Ce sfat le-ai da?

Sa aiba grija de ele. Nu conteaza cati bani ai, ce statut ai, o femeie trebuie sa fie ingrijita, sa stie sa se respecte si sa isi acorde timp chiar daca are job si familie. Felul in care arati iti da un tonus aparte si iti creste increderea in tine.

Ce alte talente mai ai? Ce nu stie publicul despre Nico?

Iubesc sportul si oricand cred ca as putea sa fiu un talentat antrenor de fitness. Daca as fi avut timpul necesar, probabil ca m-as fi implicat intr-o astfel de afacere.

De asemenea, iubesc si animalele si impreuna cu fiica mea ne-am gandit serios sa facem un adapost undeva langa Ploiesti.

Fata ta e deja mare. Daca ar fi sa-i dai un singur sfat de viata, care ar fi acela?

Am o relatie speciala cu fiica mea si ne sfatuim in tot ceea ce face. O indrum ori de cate ori imi cere asta. Important e ca ea stie ca e iubita si ca eu cred in alegerile pe care le face singura. E important sa faca intotdeauna ceea ce simte.

Nico, despre vacante si planurile profesionale pentru 2011 - Interviu

Ce sfat ai avea pentru un tanar aflat la inceputul carierei de cantaret?

Sa munceasca cu daruire si pasiune si sa creada in sansa lui. E loc pentru toata lumea si cred ca fiecare artist are ceva de daruit, fie ca o face la un nivel mai mare sau mai mic. Importanta e si perseverenta si o echipa buna care sa-l sustina si indrume.

Are cineva grija de imaginea ta?

Sigur ca am o echipa: Andreea Radulescu este cea care are grija de make-up, iar de restul cei de la Harry Studio din Ploiesti.

Nu apari in tabloide sau reviste de scandal. Crezi ca e un plus sau un minus pentru un artist? Cum ai reusit sa te tii departe de acestea?

Nu am cu ce sa apar in reviste de scandal, iar in tabloide apar frecvent, dar cu subiecte bine realizate. Am o viata linistita, o familie fericita si nu duc o viata dezordonata, deci nu pot fi un subiect de scandal.

Care a fost cel mai ciudat lucru care ti s-a cerut sa il faci la un eveniment/concert?

Mi s-a cerut sa dau autograf pe piept... desi eu aveam poze la mine... dar deh....

Cum reactioneaza Nico atunci cand se enerveaza?

Intotdeauna reactioneaza! Spun ce am de spus si apoi totul e in regula. Sunt un om care spune lucrurilor pe nume si am aceleasi asteptari si de la oamenii din jurul meu.

Ai prieteni in showbiz? Cu cine iesi cel mai des la o cafea?

Marcel Pavel, Vlad Mirita, Andrei Tudor, Titus Andrei sunt printre bunii mei prieteni din showbiz. La cafea iesim destul de rar, pentru ca timpul nu ne permite, dar ne intalnim destul de des in conjuncturi profesionale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Nico colaborare F Charm, #Nico F Charm 9, #Nico BUG Mafia, #Nico interviu, #Nico radio, #Nico presa scandal tabloide , #vedete romanesti