Nimeni nu se astepta la asa ceva. Marina Almasan spune tot: Iata adevarul despre divort

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 11:13
8681 citiri
Nimeni nu se astepta la asa ceva. Marina Almasan spune tot: Iata adevarul despre divort
Foto: Antena Stars

Despartirea dintre Marina Almasan si Victor Socaciu a fost subiect de presa o buna perioada de timp, cele mai multe dintre articole dand-o vinovata pe prezentatoarea TV, despre care s-a scris ca si-ar fi inselat sotul.

Acum, in presa au aparut informatii potrivit carora, artistul ar fi fost cel care ar fi avut o amanta, ceea ce ar fi fost adevaratul motiv al separarii. Marina Almasan a confirmat, luni seara, toate aceste detalii la Antena Stars.

"In timpul casniciei, Victor a avut o relatie cu o impresara. Pot sa vorbesc liber acum ca au aparut in presa. Multe lucruri au iesit la iveala. Eu mi-am facut datoria, am incercat sa repar totul, am vorbit cu acea impresara. Acum, copilul meu a realizat ca nu s-a terminat din cauza mea. Am descoperit intamplator. Acum ma suna colegi si imi zic ca era de mult timp cu ea", a spus prezentatoarea TV.

Marina Almasan a explicat cum a procedat dupa ce a aflat ca Victor Socaciu are o amanta, precizand ca la inceput nu credea, pentru ca avea foarte mare incredere in sotul sau.

Marina Almasan il face praf pe Victor Socaciu - de ce il acuza

"In momentul in care am aflat de relatia lor am vorbit cu ea. Victor tot timpul imi spune ca e o 'parasuta ca toate celelalte', vorbea in termeni care ma linisteau. Eu aveam foarte mare incredere in Victor. Pana am prins niste semne. Am citit in ziar ca si-a lasat sotul, preot, ca sa plece acolo (Montreal, unde Socaciu este consul - n.red.) ", a spus ea.

Vedeta TVR a precizat ca are o satisfactie vizavi de informatiile aparute in ultima vreme in presa, si anume faptul ca oamenii isi vor da seama ca nu ea a fost cea vinovata de sfarsitul mariajului.

"Cei care se indoiau de mine se intrebau cum de am luat-o razna. Acum, aflandu-se aceste lucruri, ma simt usurata, poate lumea o sa se gandeasca de doua ori inainte sa arunce cu piatra", a punctat ea.

Marina Almasan a mentionat ca nu ii este usor sa vorbeasca despre acest subiect si ca nu o va mai face, dar ca simtea nevoia ca macar o data sa spuna partea sa de adevar.

"Nu imi este usor si aproape ca am repetat ce sa spun ca sa nu fiu in postura acelor femei nebune care dupa ce si-au reglat lucrurile cu fostul sot tot revin si nu se pot impaca cu gandul ca s-a terminat. Tocmai de aceea spun ca nu o sa mai deschid acest subiect.

Am facut o singura data ca am simtit si eu nevoia sa spun ceea ce doi ani si jumatate am tinut in mine. Am tot sperat ca exista o justitie divina si ca poate o sa iasa la suprafata adevarul fara sa il provoc eu", a continuat fosta sotie a lui Victor Socaciu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marina Almasan adevar divort, #Marina Almasan divort Victor Socaciu, #Marina Almasan divort Socaciu , #vedete romanesti