"Nu" clar pentru Valentine's Day. Artistii iau apararea Dragobetelui - Sondaj Ziare.com

Marti, 14 Februarie 2012, ora 18:14
4578 citiri
"Nu" clar pentru Valentine's Day. Artistii iau apararea Dragobetelui - Sondaj Ziare.com
Foto: modersmal.net

A venit si 14 februarie. Ziua in care toate magazinele au devenit rosii din cauza cunoscutilor ursuleti pe care scrie "Te iubesc" in sute de limbi sau din cauza inimilor de toate marimile. Si asa ajungem sa ne intrebam: de ce sarbatorim Valentine's Day in loc sa acordam atentia cuvenita Dragobetelui?

Am stat de vorba cu cativa artisti romani, iar concluzia finala ar fi ca nici ei nu sarbatoresc Ziua Indragostilor, dar unii se bucura de aceasta ocazie pentru ca au concerte.

Alexandra Unguruneanu, de exemplu, ne-a spus ca nu ofera o atentie deosebita niciunei dintre cele doua pentru ca nu ar trebui sa fie o zi speciala a dragostei.

"Nu cred intr-o zi care sa fie dedicata. Sunt multe chestii care pot fi marcate printr-o zi anume, dar asta ar trebui sa fie cu noi zi de zi. Mie imi convine sa fie cat mai multe sarbatori de genul asta, ca avem concerte. Acum suntem la Timisoara pentru un concert", ne-a declarat cantareata.

Nici membrii trupei Taxi nu au ales o zi anume pentru a-si arata iubirea fata de partenere.

"Noi nu sarbatorim o zi anume ca fiind ziua indragostilor. Nu consideram ca trebuie sa existe o zi in care sa sarbatorim iubirea. Noi, trupa Taxi, consideram ca dragostea ar trebui sarbatorita in fiecare zi daca iubesti, daca nu, nu", a precizat Dan Teodorescu, solistul formatiei.

Ca si Alexandra Ungureanu, trupa Taxi va canta pentru cei care au ales sa isi exprime dragostea pe 14 februarie.

"Astazi vom canta nu ca am fi fani Valentine's Day, ca nu suntem fanii sarbatorilor importate, dar cantam cu drag si cu multa bucurie pentru indragostiti, pentru cei care se iubesc in fiecare zi. Asadar vom avea un concert", a adaugat cantaretul.

Calin Goia, solistul trupei Voltaj, se numara printre romanii care tin la sarbatorile lor si care apreciaza Dragobetele. In acelasi timp, cantaretul se declara impotriva Zilei Indragostitilor.

"Valentine's Day este o sarbatoare americana preluata aici doar in scopuri comerciale si pentru un roman nu ar trebui sa aiba nicio insemnatate atat timp cat exista una romaneasca", a mentionat acesta.

Solistul Voltaj crede ca Dragobetele ar fi trebui mult mai bine promovat, precizand ca, oricum, de aceasta sarbatoare nu s-a auzit nimic pana cand Valentine's Day nu a devenit o isterie nationala.

Sunt si romani care opteaza pentru Valentine's Day, dar numai pentru ca sunt nevoiti. In aceasta situatie se afla si Raoul, care se afla in turneu in Statele Unite ale Americii.

"Personal nu am facut nicio alegere, dar anul asta sarbatoresc Valentine's Day pentru ca intamplarea face ca sunt in Las Vegas in America, iar aici nu se serbeaza Dragobetele, asa ca anul asta sarbatoresc Valentine's Day chiar in tara de origine", ne-a spus cantaretul.

Mihai Traistariu ar fi sarbatorit Ziua Indragostitlor, insa din cauza vremii este blocat in Bucuresti, asa ca va face "declaratii de dragoste prin telefon", dupa cum ne-a spus artistul.

Cu toate acestea, Mihai nu se declara un fan al acestor zile.

Ziare.com vrea sa afle cati romani sarbatoresc Dragobetele si cati au imbratisat sarbatoarea americana. Voteaza mai jos ziua in care ai ales sa iti declari iubirea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Dragobete versus Ziua Indragostitilor, #Dragobete sarbatoare romaneasca , #vedete romanesti