O vedeta de la noi: Am vise premonitorii

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 18:59
3325 citiri
O vedeta de la noi: Am vise premonitorii
Foto: Facebook/Ilinca Vandici Oficial

Ilinca Vandici este una dintre acele persoane care recunosc ca au vise premonitorii. Departe de a se lauda cu asta, vedeta a povestit recent un astfel de vis, care, din pacate, a anuntat moartea cuiva apropiat.

Ilinca Vandici, despre relatia cu Liviu Varciu - Indragostiti sau doar facatura?

Prezentatoarea TV a declarat, marti, la Kanal D, ca a "visat situatii concrete care s-au adeverit la un an sau cateva luni dupa aceea". A dat ca exemplu un astfel de vis, aparent doar un cosmar, care a devenit insa realitate.

"Am visat ca eram intr-o baie albastra, cu o oglinda rotunda, ma pieptanam", a povestit Ilinca Vandici, mentionand ca incaperea nu ii era cunoscuta. Isi aminteste ca, in vis, a fost sunata si i s-a spus ca i-a murit bunica.

Peste ceva vreme, tatal ei i-a cumparat surorii sale un apartament, a carui baie era ca in vis: albastra, cu o oglinda rotunda, a mai povestit vedeta. Aflata in casa surorii sale, intr-o dimineata, cand se pieptana, pregatindu-se sa mearga la scoala, a primit si telefonul, de la mama sa. A fost anuntata, ca in vis, ca bunica ei murise.

"Momentul respectiv m-a panicat si mi-am impus sa niste limite. Sa nu ma mai gandesc, ca sa nu se intample", a afirmat vedeta, care are si in prezent astfel de vise.

Din pacate, declara ea, a stiut si cand avea sa moara tatal sau.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Ilinca Vandici vise premonitorii, #Ilinca Vandici vis murit bunica, #Ilinca Vandici vise , #vedete romanesti
Comentarii