O vedeta de la noi, intr-o situatie delicata: Sper sa nu ma strigati "strungareata"

Marti, 04 Martie 2014, ora 13:47
3214 citiri
O vedeta de la noi, intr-o situatie delicata: Sper sa nu ma strigati "strungareata"
Foto: Facebook/Mihai Traistariu

Cu sinceritatea caracteristica, Mihai Traistariu si-a anuntat fanii de pe o retea sociala ca are niste probleme cu dantura, asa ca nu s-ar mira daca de maine ar fi strigat "strungareata".

"E a doua oara intr-un an cand imi cade plomba aia. Ce fel de materiale folosesc astia in Romania? Mai bine-mi lipesc o guma de mestecat in locul ala si m-am scos decat sa dau bani la dentist si sa-mi pice la prima muscatura", scrie pe contul sau de Facebook artistul.

"Sper sa nu ma strigati de maine... strungareata...", glumeste Mihai Traistariu.

Miercuri e ziua cea mare pentru artist, care este din nou programat la dentist, de aceasta data la un cabinet unde aparatura e din Germania, dupa cum le povesteste el prietenilor virtuali.

Mihai Traistariu le-a impatrasit acestora si ce conditii a pus pentru a deveni client al cabinetului: "sa nu ma doara deloc - ca fug de pe scaun" si "sa fiu primul client pe ziua aia, ca sa fiu sigur ca nu fac schimb de sange cu bunica dinaintea mea".

Cantaretul a postat, miercuri noapte, si cateva instantanee, din care se poate vedea ca "parul e la locul lui". "N-am rezistat pana dimineata si m-am tras in poza... M-am gandit ca o fi vreo fana pe-aici care nu poate dormi din cauza asta...".

Emisiune de talente, la Neptun TV

Mihai Traistariu va intra curand in randul prezentatorilor TV, el urmand sa fie gazda unui show de tipul Vocea Romaniei sau X Factor. Emisiunea va debuta in aprilie, fiind transmisa de Neptun TV, iar salariul cantaretului va fi de 4.000 de euro, informeaza Libertatea.

Traistariu, suparat ca nu-l felicita nimeni - cu ce realizare majora se lauda

Artistul si-a tinut permanent la curent fanii pe contul sau de Facebook legat de concurenti si preselectii, el implicandu-se si in organizarea probelor.

Odata cu noua emisiune, Traistariu promite ca va veni si cu un nou look, acum ca parul sau ii permite sa incerce frizuri la care in trecut nu visa.

A.S.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#Mihai Traistariu probleme dantura, #Mihai Traistariu cazut plomba, #Mihai Traistariu par, #Mihai Traistariu implant par, #Mihai Traistariu prezentator TV, #Mihai Traistariu Neptun TV salariu , #vedete romanesti