O vedeta din "La Bloc": Emisiunile TV, o pierdere de timp Interviu

Joi, 18 Iunie 2015, ora 08:21
10059 citiri
O vedeta din "La Bloc": Emisiunile TV, o pierdere de timp Interviu
Foto: Facebook/Tily Niculae

Pe Tily Niculae toata lumea si-o aminteste datorita rolului Roxanei din serialul "La Bloc". De atunci a mai aparut de cateva ori in public, dar a ales sa se concentreze mai mult pe familie si alte proiecte care o ajuta sa se simta implinita.

Munceste intr-o agentie de publicitate si recent a lansat primul party boutique pentru copii. I s-a propus, inainte ca Pro TV sa dea lovitura cu cele doua reality show-uri "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" si "Ferma vedetelor", sa apara in ambele, insa a refuzat, dupa cum ne-a declarat intr-un interviu acordat Ziare.com.

Intrebata daca s-ar regasi in vreun serial difuzat in prezent la TV, actrita a fost foarte vehementa: "Pai mai sunt seriale romanesti la TV acum?". De altfel, Tily considera televizorul o pierdere de timp.

Cum s-a schimbat Tily din perioada "La Bloc" pana in prezent?

Viata mea s-a schimbat in bine, evident. Am o familie de noua ani de zile si ei sunt preocuparea nr. 1.

Ce relatie ai in prezent cu Dana Rogoz si Laura Cosoi (si ele parte din distributia serialului)?

O relatie ok.

Ai mai accepta acum un proiect de genul "La Bloc"?

Sincer, nu! Am refuzat sa merg si in Africa, si la Ferma vedetelor. Desi erau proiecte de trei luni, uite ca nu m-a lasat sufletul. Sunt zi de zi prezenta in viata celor doi si non-stop seara acasa.

Mai ai ceva in comun cu personajul Roxana?

Nu am avut niciodata nimic in comun cu personajul. Din acest motiv, era si "personaj".

Privind in urma la tine, in acea perioada, cum te vezi? I-ai da tinerei de atunci vreun sfat?

Cu siguranta. I-as spune sa nu urmeze un singur drum, sa treaca peste etapele fiecarei varste, fiindca eu am pierdut tot: amintiri din anii de liceu si de facultate.

Si i-as mai spune ca nu merita pentru nimic in lume sa muncesti 14-16 h pe zi de luni pana duminica de la varsta de 16 ani in conditii grele.

Cum ti se par serialele TV ale momentului difuzate de televiziunile din Romania? Te-ai regasi in vreunul dintre acestea?

Pai mai sunt seriale romanesti la TV acum? Habar nu am, ca nu ma uit. Sunt la job.

Dragos Mostenescu, despre viata dupa "La Bloc": Care emisiuni de divertisment? Interviu

Iti lasi fiica sa priveasca la TV? Un copil de varsta ei are ce vedea pe posturile romanesti?

Copilul meu se uita la desene, fiindca are trei ani si noua luni. Si alea controlate de noi, fiindca traducerea este o mizerie, cu vorbe total nepotrivite pentru copii. Iar daca ar fi mai mare, cu siguranta ar avea interzis la tampeniile de la TV, ca nu are ce prelua. Ca atare, pierdere de timp!

Stiu ca suferi de psoriazis. In ce masura ti-a afectat viata?

Foarte mult. Am ajuns sa nu imi mai pot folosi mana stanga. Dar sper, totusi, ca dupa noua ani, sa gasesc o rezolvare si dam inainte cu incredere, ca o sa fie bine, chiar daca s-a agravat.

Declarai recent ca faci de o vreme terapie. In ce consta aceasta? Ajuta?

Ajuta la gestionarea emotiilor. Eu de asta am nevoie, sunt un om care ma implic si sufar pentru orice. Si nu este bine.

Dupa ce ai nascut, ai suferit de depresie post-natala. Cum ti-ai dat seama, ce sfat le-ai da femeilor care trec prin aceeasi situatie?

Mi-am dat seama tarziu, cand plangeam, cand eram irascibila. Le-as sugera sa se analizeze daca au capacitatea asta, iar daca starea este grava, as sugera familiei sa le indrume si sa le ocroteasca. Cu asa ceva nu e de jucat!

Aveti in plan marirea familiei? Sofia ce spune legat de acest subiect?

Da. Imi este tare frica. Odata, ca stiu prin ce am trecut, apoi, de responsabilitate si, la urma, de gestionarea situatiei din toate punctele de vedere, cu doi copii.

Ea isi doreste, insa nu stiu si cat ar putea sa inteleaga presupunerea unei schimbari majore. Chiar azi noapte ma gandeam, in timp ce o mangaiam, cum sa am grija de un sugar cand ea cere toata atentia si este lipita non-stop de pieptul meu. Cum sa gasesc timp sa ma impart? Pe care sa mangai si sa linistesti?

Dar nu sunt singura de pe planeta, asa ca ar trebui sa mai gandesc in avans si sa gasesc solutii atunci.

In ultima perioada te-ai implicat si in alte activitati, in afara actoriei. Se anunta o schimbare de cariera?

Eu de doi ani de zile activez intr-o agentie de publicitate pe evenimente. Si pe 7 iunie am lansat primul party boutique pentru copii, "Petite Lilou". Schimbarile sunt necesare, iar in vizorul oamenilor ramai daca stii sa te reinventezi.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Tily Niculae La Bloc, #Tily Niculae refuzat Ferma Vedetelor, #Tily Niculae psoriazis, #Tily Niculae fetita, #Tily Niculae organizare evenimente , #vedete romanesti