Ziare.com

Oana Cuzino a plecat de la revista "Ce se intampla doctore?". Ce va face Andreea Esca?

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 19:34

   

Oana Cuzino a plecat de la revista "Ce se intampla doctore?". Ce va face Andreea Esca?
Oana Cuzino a parasit echipa revistei "Ce se intampla doctore?", la o zi dupa ce presa mondena a anuntat ca ea si Andreea Esca ar fi fost puse sa aleaga intre Pro TV si functiile pe care le detin la revistele CSID si "The ONE".

"De Oana Cuzino ne-am despartit de comun acord. Revista merge mai departe, cu Beatrice Osanu ca redactor-sef. Momentan nu avem un alt director editorial", a declarat Orlando Nicoara, director general Mediafax Group, pentru Pagina de Media.

Pro TV detine marca "Ce se intampla doctore?", cu un txt alb cu leu, pe un fundal albastru, pentru mai multe clase de marci, printre care si "Telecomunicatii", iar Mediafax Group detine aceeasi marca scrisa cu text alb pe un fundal rosu, pentru print si online. Aceste date sunt oferite de OSIM.

Andreea Esca, cadou inedit primit de la Ivan Patzaichin (Foto)

Ce va face Andreea Esca?

Andreea Esca a anuntat ca nu are de gand sa plece de la "The ONE" si pregateste o editie aniversara, revista implinind zece ani de activitate.

"Nu a existat niciun fel de discutie cu nimeni pe aceasta tema. Probabil si datorita faptului ca activitatea de la revista nu reprezinta, sub nicio forma, o concurenta pentru ceea ce face u in cadrul Stirilor Pro Tv de la ora 19.00", a declarat aceasta.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3060 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor