Oana Cuzino, despre "un batranel generos, pus pe sotii si glume, dar si dispus la incalcarea regulilor" Interviu

Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 07:23
6324 citiri
Oana Cuzino, despre "un batranel generos, pus pe sotii si glume, dar si dispus la incalcarea regulilor" Interviu
Foto: Facebook/Oana Cuzino Stern

E aproape Craciunul, casa e gatita de sarbatoare, aromele ispitesc imbietoare din cuptor si toata lumea il asteapta pe mosul. Au fost insa vedetele cuminti? Ce isi doresc de la Mos Craciun? Ce l-ar intreba daca l-ar intalni? Ziare.com a stat de vorba cu cateva celebritati autohtone si a aflat raspunsurile la aceste intrebari.

Oana Cuzino isi aminteste cu mare drag de momentul in care Mos Craciun i-a adus in dar o pisicuta, un prieten de joaca foarte bun, dupa cum a spus ea intr-un interviu Ziare.com. Cat despre "batranelul generos, pus pe sotii si glume", Oana Cuzino considera ca nimeni nu trebuie sa ii impuna vreo dieta, pentru ca asta este farmecul sau.

Care este cea mai frumoasa amintire legata de Craciun?

Cand am primit primul cadou "viu" - o pisicuta de care am fost extrem de atasata. Nicio jucarie sau dulciuri nu-mi puteau aduce bucuria unui astfel de prieten de joaca.

Ce ai vrea sa iti aduca Mos Craciun?

Ceea ce mi-am dorit in principal dintotdeauna de la el - cat mai multa fericire si sanatate celor dragi si apropiati.

Ai vreo mare dorinta pe care nu crezi ca ai putea sa ti-o indeplinesti vreodata?

In sinea mea, cred in minuni si ca va sosi pana la urma un moment care va face posibila si cea mai nebuna dorinta. Nu exista dorinte de nerealizat.

Peste hotare, de Craciun? Afla traditiile si meniul de sarbatoare din Berlin, Amsterdam si Atena

Daca ai putea face un interviu cu Mos Craciun, ce l-ai intreba?

Care e secretul nemuririi lui? Cum de ramane mereu la aceeasi varsta?

I-ai scris vreodata mosului?

Sincer da, i-am compus o scrisorica in copilarie, dar nu am apucat sa o fac decat la gradinita, fiindca apoi au avut grija copiii mai mari sa-mi explice care este adevarul.

Care este cel mai mare mister, pentru tine, legat de Mos Craciun?

Cine a venit cu aceasta idee geniala si generoasa? Daca nu exista Mos Craciun, sigur trebuia inventat.

Cate kilograme crezi ca are Mos Craciun?

Cred ca se apropie de 90 de kg, pare cam supraponderal.

De ce impodobim bradul si legenda lui Mos Craciun, un om extrem de crud si violent

Crezi ca a tinut vreodata dieta?

El nu poate fi pus la restrictii, altfel ii piere voia buna. Va ramane mereu asa in mintea tuturor, cu aerul ca tocmai a mai rontait ceva bun si a luat o dusca de vin fiert pe ascuns, caci nevasta mereu il cearta. Un batranel generos, pus pe sotii si glume, dar si dispus la incalcarea regulilor.

Care este colindul/melodia preferata de Sarbatori?

Nu am avut vreodata un colind preferat, insa le ador si imi place sa le aud, in romana, in engleza, oricum ar fi, colindele definesc practic atmosfera de sarbatoare.

Cine te-a invatat primul colind?

L-am prins din "zbor" chiar in seara in care am mers prima oara cu copiii la colindat, pe strada bunicilor.

Unde o sa te prinda seara de Ajun?

Probabil in Bucuresti, pe la parinti sau la alte rude, de care mi se face dor in aceste momente traditionale.

Ce asteptari ai de la noul an?

Foarte mari, pe toate planurile, dar mai ales profesional si in ceea ce o priveste pe fetita mea.

Un gand pentru cei care citesc interviul?

Sa isi traiasca sarbatorile in pace si sa abandoneze agitatia inutila din preajma acestora.

Oana Cuzino, pe langa Pavel Bartos, Cabral, Daniela Nane, Adrian Nour si Trio Zamfirescu, s-a alaturat campaniei "Colindator de Viitor" initiata de Fundatia World Vision Romania pentru a sustine programul de dezvoltare comunitara Donator de Viitor. Acestia canta cate un colind special adaptat pentru campanie, aratand tuturor romanilor ca fiecare copil, indiferent ca locuieste la tara sau la oras, are nevoie de sanse egale in viata, iar cu sprijinul potrivit, fiecare micut poate avea viitorul pe care si-l doreste.

In prag de sarbatori vedetele vor incuraja romanii sa ajute acesti copii, devenind donatori pentru ei si sa contribuie la un viitor mai bun pentru acestia. Pana in prezent World Vision Romania are o comunitate de aproape 700 de donatori individuali si isi propune sa obtina 1.000 pana la sfarsitul anului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Oana Cuzino Craciun, #Oana Cuzino dorinte Craciun, #Oana Cuzino campanie umanitara , #vedete romanesti