Oana Roman a nascut

Vineri, 21 Februarie 2014, ora 12:13
5949 citiri
Oana Roman a nascut
Foto: Facebook/Oana Roman

Oana Roman a adus pe lume primul sau copil, vineri, prin cezariana, la Spitalul Sanador, implinindu-si astfel visul de a deveni mamica la aproape 38 de ani.

Fetita nascuta de Oana Roman e perfect sanatoasa, are 48 de centimetri si 2.340 de grame, anunta Antena Stars.

Dupa ce sora ei a devenit pentru prima oara mama, Catinca Roman a declarat la Kanal D: "ma bucur ca Dumnezeu a ajutat-o sa se implineasca", destainuiund ca Oana a avut, intr-adevar, foarte multe emotii.

Cat despre taticul Marius, acesta este, potrivit designerului, "foarte emotionat. Se intampla un lucru pe care l-am banuit: Marius o sa se descurce foarte bine, Oana nu are de ce sa-si faca absolut nicio problema, va avea un ajutor de nadejde".

Vedeta a recoltat celule stem, pentru orice eventualitate, si abia asteapta sa ajunga acasa, unde camera fetitei a fost pregatita din timp, cu desene ale lui Mickey si Minnie Mouse.

Oana are deja o bona, care e in perioada de proba, insa isi pune toata nadejdea in soacra sa.

Cu o zi inainte de momentul cel mare, Oana Roman a multumit prietenilor virtuali, pe Facebook, pentru ca i-au fost alaturi in aceasta perioada unica din viata sa: "Multumesc din suflet pentru multele mii de mesaje primite! N-am cuvinte sa va spun cat de mult va multumesc tuturor! Urarile si rugaciunile voastre inseamna enorm pentru mine!

N-am crezut niciodata ca exista atatia oameni care ma sustin sincer si atat de frumos! In ciuda celor care mai vorbesc urat sau ma jignesc, cei care ma sustin sunt atat de multi incat ceilalti nu mai conteaza! (...) Va multumesc inca o data si Doamne ajuta!".

Oana Roman, in sfarsit nevasta - ce i-a transmis fostul iubit (Video)

Oana Roman s-a casatorit in 15 ianuarie, alesul ei, Marius Elisei, cu 11 ani mai tanar. Acesta a cerut-o de sotie la sfarsitul anului trecut.

Oana Roman e insarcinata: Nu am luat mult in greutate, doar vreo trei kilograme

Vedeta a anuntat ca este insarcinata in septembrie 2013, in octombrie dezvaluind si sexul copilului, feminin, cat si numele: Maria Isabela.

Oana Roman a anuntat sexul copilului

Cu doua zile inainte de a naste, Oana Roman s-a lasat fotografiata sexy, asa cum multe gravide celebre au procedat, pentru a imortaliza momentul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#Oana Roman nascut, #Oana Roman mamica, #Oana Roman copul , #vedete romanesti