Oana Roman, in sfarsit nevasta - ce i-a transmis fostul iubit (Video)

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 17:46
6218 citiri
Oana Roman, in sfarsit nevasta - ce i-a transmis fostul iubit (Video)
Foto: Realitatea TV

Oana Roman, fiica Mioarei si a lui Petre Roman, s-a cununat civil, miercuri, cu Marius Elisei, cel caruia ii va darui si un copil in doua luni. Fiica fostului premier a spus "Da" la Primaria Sectorului 2.

Evenimentul a strans destula lume, chiar daca se anuntase unul in cadru intim. Au participat ambii parinti ai Oanei, sora, nu insa si fostul iubit, Cornel Pasat. Contactat de Click, acesta a declarat, inainte de cununie, ca nu va lua parte la eveniment.

El i-am transmis si un mesaj celei cu care a avut o relatie de sapte ani si proaspatului ei sot: "Casa de piatra, sa fie fericiti si sa aiba un copil frumos si sanatos. Nu voi merge la cununie", a spus el.

Tinuta Oanei a fost semnata de Razvan Ciobanu, fiind completata de o pereche de pantofi fara toc, data fiind sarcina inaintata, si un buchet de flori roz, asortat cu rochia.

Pe Marius l-a imbracat Adina Buzatu. Interesant la cosumatia mirelui a fost faptul ca acesta nu a purtat nici papion, nici cravata, ci o esarfa.

Oana si Marius si-ar fi dorit sa spuna "Da" luni, 13 ianuarie, cand au implinit un an de relatie, insa asta nu a fost posibil, pentru ca in aceasta zi nu se oficiaza casatorii.

Oana Roman a anuntat, marti seara, ca urmeaza una dintre cele mai fericite zi din viata sa, ziua in care va deveni sotie. Aceasta si-a dorit mult sa-si oficializeze relatia inainte de a deveni mamica.

Ziua cea mare pentru Oana Roman - ce face vedeta

"Maine vom fi foarte emotionati si sper ca totul sa iasa perfect! Doamne Ajuta!", a scris ea pe contul sau de Facebook marti seara.

Oana Roman isi vede visul cu ochii - Schimbare profunda in viata ei

Oana Roman, care a fost ceruta de nevasta in luna decembrie, va aduce pe lume o fetita, primul sau copil. Iubitul ei e cu 10 ani mai tanar, acesta urmand sa devina tata de fata in martie.

Sexul copilului a fost destainuit in luna octombrie a anului trecut, cand Oana a spus si ce nume va purta: Maria Izabela.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Oana Roman cununat civil, #Oana Roman casatorie, #Oana Roman nunta, #tinuta Oana Roman cununie, #tinute Oana Roman Marius nunta, #Oana Roman naste, #mesaj Cornel Pasat Oana Roman , #vedete romanesti