Pavel Bartos nu ar accepta niciodata o vacanta in Coreea de Nord - afla de ce

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 11:44
2586 citiri
Pavel Bartos nu ar accepta niciodata o vacanta in Coreea de Nord - afla de ce
Foto: zodiac-travel.ro

Indragitul actor si prezentator Pavel Bartos a discutat in cadrul unui interviu despre vacantele preferate, dar si despre locurile pe care le-ar ocoli, printre care se afla si Coreea de Nord.

Actorul spune ca s-ar "supune" unei vacante la Disneyland, alaturi de cele doua fiice, dar si ca ar pleca singur peste Ocean, pentru a simti macar un pic din atmosfera studiourilor hollywoodiene. La capitolul sport in vacanta, leneveala e pe podium, mai putin atunci cand se intoarce din Banat si este nevoit sa care toate pachetele primite de la rude.

Craciunul te-a prins pe platoul finalei de la "Vocea Romaniei". Cand vine vacanta pentru Pavel Bartos si, mai ales, unde se va consuma ea?

Vacanta a venit imediat dupa terminarea filmarilor. Atunci am putut sa ma relaxez. Am avut nevoie de timp pentru ca miza si adrenalina impuse de acest concurs te consuma destul de mult, asa ca o zi dupa acest concurs am dormit pur si simplu. Am fost apoi un pic pe la bunicii din Banat, revelionul m-a prins la Opera Nationala in spectacolul "Liliacul", iar dupa am cautat caldura.

Ai trei fete in familie - sotia si cele doua fiice. Esti in minoritate atunci cand vine vorba de alegerea locatiei de vacanta sau iti impui, cu diplomatie, punctul de vedere?

Cand e vorba de Disneyland, ma supun, dar exista si momente in care trebuie sa ma impun.

Sa spunem ca sotia ta, Anca, ti-ar da un bilet de avion in alb, iar tu poti sa-ti alegi destinatia preferata. Ce ai alege si din ce motive?

As pleca in SUA. As vrea sa stau cateva zile in studiourile de acolo, sa simt cum se lucreaza. Daca ar fi sa merg cu Anca undeva, as alege Londra.

Care a fost cea mai grea vacanta? (ne referim la cantitatea de bagaje si de cumparaturi cu care te-ai intors)

Cele mai grele vacante sunt cele in care te intorci de la rude, din Banat, pentru ca toata lumea vrea sa iti dea cate ceva pentru acasa!

Nominalizeaza un loc din lume unde nu ti-ai dori sa-ti petreci niciodata vacanta. De ce?

Coreea de Nord! Pana la 16 ani am trait ca in Coreea de Nord, asa ca stiu cum e vacanta acolo.

Vacanta nu inseamna doar relaxare, ea vine la pachet, uneori, si cu bagaje ratacite, portofele pierdute sau GPS-uri care o iau razna. Ai o amintire care sa exemplifice o asemenea situatie?

Poate sunt dintre cei 1% carora nu li s-a pierdut niciodata un bagaj, dar bineinteles ca am facut parte dintre cei care si-au uitat lucruri acolo de unde plecam, in general uitam cadourile, si atunci explica-le oamenilor ca tu chiar ai cumparat ceva, dar le-ai uitat in camera de hotel.

Ce alegi intre un concediu plin de actiune si unul in care leneveala este cuvantul de ordine?

Leneveala! Am parte de atata actiune in fiecare zi incat aleg leneveala cand vine vorba de vacanta.

Vacante cu avionul sau cu masina?

Cu avionul!

Iti plac locatiile cu minus grade Celsius sau cele cu multe de plus?

Imi place sa le alternez. Fiind nascut la munte imi place foarte mult zapada.

Ce bucatarie te-a cucerit? Motivul?

Sunt innebunit dupa bucataria chinezeasca.

Descrie-ne, te rog, un meniu pe care ti-ai dori sa-l mai savurezi.

Pui cu aroma de scoici si spaghete prajite de orez cu legume si tot felul de mirodenii.

Un weekend romantic, alaturi de sotia ta, ar trebui sa fie la...

Ca sa fie romantic, trebuie sa fim noi doi. Poate sa fie si la Brasov si la mii de kilometri distanta de tara.

Ai avut ocazia sa filmezi in diferite locuri, chiar si la Nisa. Ce te-a impresionat acolo si cum te-ai distrat alaturi de colegii de filmare?

Locatia e impresionanta si te bucuri ca ai ocazia sa filmezi acolo. Aveam o gluma cu Cabral: "Stii care e asemanarea dintre Belmondo, Alain Delon si noi doi? Am filmat in aceeasi locatie!"

Mecca industriei cinematografice ramane, totusi, Hollywood. Ti-ar placea sa vizitezi studiourile de filmare de acolo, eventual sa dai si o proba? In ce gen de filme te vezi jucand?

Sigur ca ar fi o experienta nemaipomenita, dar eu sunt multumit de ce mi se intampla aici.

Pe plan profesional, unde te vom vedea in urmatoarea perioada?

PB: Aproape in fiecare seara in spectacolele Teatrului Odeon, iar din februarie alaturi de Smiley la "Romanii au talent".

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Pavel Bardos vacanta, #Pavel Bardos concediu, #Pavel Bartos emisiuni , #vedete romanesti