Pepe: Ultimele detalii despre nunta

Joi, 29 Mai 2014, ora 17:09
2346 citiri
Pepe: Ultimele detalii despre nunta
Foto: Facebook/Pepe

Mai este foarte putin pana la nunta lui Pepe si a Ralucai, iar artisul se ocupa personal de ultimele detalii.

Pepe a dezvaluit, joi, la Antena Stars ca la evenimentul de pe 20 iulie vor canta foarte multi artisti si fiecare vor interpreta doar cateva melodii, deoarece nu timpul nu permite mai mult.

"Am scurtat programul fiecarui artist ca sa poata incapea toti. E un spectacol. Acasa o sa fie cu traditii. O sa imi cante Paul Fantezie. Nu are de ce sa vina presa acasa, pentru ca e cu usile inchise. Pe mireasa o iau de la parinti. La ea canta Cristi Nuca. (...)

(La restaurant - n.red.) Pentru inceput vor veni Brio Sonores (castigatorii concursului 'Vocea Romaniei'). Nu stiu sigur daca va deschide chiar nasa, Andra, cu un recital. Apoi va canta Oana Radu. Se canta numai live, nimeni nu vine cu vreun CD. Urmeaza Connect-R, trupa mea", a spus Pepe, adaugand ca vor mai canta Anda Adam, Lora, Horia Brenciu si Alex Velea.

Mai mult, artistul a precizat ca ii pregateste o surpriza muzicala sotiei sale, dar ca nu vrea sa ofere prea multe detalii.

Pepe, topit de drag - cum ii spune fiica sa ca il iubeste (Video)

"Vreau sa imi fac un program special cu piese instrumentale, dar nu cu piese cunoscute. Ii voi face o surpriza muzicala Ralucai", a mai spus Pepe.

Acesta a dorit sa precizeze ca nunta sa nu este una cu obligatii, adica nu vor veni cei la care a fost el, ci doar prietenii. Pe lista invitatilor se afla 300 de persoane.

Cantaretul mai are de rezolvat problema costumului, insa a gasit persoana care se va ocupa de acest aspect.

"M-am hotarat ieri (miercuri - n.red.) cu cine o sa lucrez cu tinuta mea de la nunta. Inca nu mi-am gasit pantofii. Asta e ultima mea problema. Cu Filip Cezar o sa lucrez pentru costum.

Eu nu sunt estravagant, sunt extrem de pretentios. O data faci evenimentul asta, cu nunta fastuoasa. E singura nunta si asta va ramane cu siguranta. E cel mai important moment", a mai spus Pepe.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Pepe nunta, #Pepe nunta Raluca, #Pepe invitati nunta, #Pepe casatorie religioasa , #vedete romanesti