Povestea nepotului Biancai Brad, dependent de droguri: M-am aruncat de pe baraj

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 16:03
4156 citiri
Povestea nepotului Biancai Brad, dependent de droguri: M-am aruncat de pe baraj
Foto: Wowbiz

Alexandru Brad, nepotul de 34 de ani al Biancai Brad, e un tanar aflat pe marginea prapastiei, care sustine ca poate muri si peste o luna.

Tanarul se afla intr-o situatie disperata, dupa ce, timp de 10 ani, a fost dependent de droguri, pierzandu-si atat locul de munca, sanatatea, cat si sustinerea familiei si respectul de sine. Nu mai are nici unde sa locuiasca, nu are acte, de aceea nu se poate nici angaja, si se gandeste la moarte, relateaza Wowbiz.

Totul a pornit cu sinuciderea mamei sale, in urma cu 12 ani. "Intr-o dimineata, mama ne-a trimis la tara si ne-a spus ca vine cu un alt tren. Am asteptat-o la ora la care trebuia sa vina si n-a venit. Apoi am primit un telefon de la mamaie care ne-a spus ca mama a decedat. Aveam 12-13 ani, eram foarte speriat. Ne-am intors acasa si am aflat ca era adevarat, ca luase 40 de pastile de Diazepam", a povestit acesta.

Pentru ca inainte sa-si ia viata, parintii lui Alexandru se separasera, trei dintre cei patru copii au ajuns la tata, iar fata la mama Biancai Brad. Dupa o vreme, Alexandru a plecat de acasa si din acel moment au inceput si problemele sale cu drogurile. Acesta marturiseste ca se droga cu heroina, fura, ajungand si pe mana Politiei.

Admite ca avea nevoie de ajutor si ca singurul care i l-a dat a fost unul dintre frati: l-a internat la dezintoxicare, in doua randuri. S-a reintors acasa la tatal sau, insa, dupa cum povesteste, "nu mi-a dat nici o sansa sa ma reabilitez". A plecat din nou de acasa si cosmarul a reinceput.

A urmat o perioada tulbure, marcata de "droguri legale": "O luasem razna rau de tot. Am sarit de la etajul doi, am avut noroc ca n-am murit. Apoi am sarit de pe un baraj de la Cernavoda. Aveam halucinatii, nu mai stiam ce fac".

S-a reinternat, intre timp si presa a aflat ca este nepotul Biancai Brad. A iesit "schimbat", dupa cum marturiseste, dupa sapte luni. "Chiar ma simtem bine si voiam sa iau viata de la capat. M-am dus acasa pregatit s-o iau de la zero. Atunci tatal meu mi-a spus ca nu poate sa ma mai primeasca pentru ca am facut-o de ras pe Bianca prin presa. Poate chiar am facut-o, insa pe mine m-am facut in primul rand de ras si, implicit, pe ea".

A urmat o noua recidiva. In cele din urma s-a intamplat si minunea: Alexandru a cunoscut o fata, pe Cristina, si a renuntat de bunavoie la droguri. "Am avut o perioada buna, am muncit ca taximetrist".

"Acum sunt iar la pamant"

"Din nefericire, la un moment dat politia mi-a luat permisul, iar eu n-am mai putut sa muncesc. Apoi mi s-a furat si portofelul iar acum sunt iar la pamant.

In momentul asta n-am acte. Locuiesc la cineva, dar maine trebuie sa plec de acolo si nu stiu ce o sa se intample cu mine. Daca nu se intampla vreo minune, sa ma ajute cineva, probabil ca ma voi intoarce din nou la droguri. Situatia mea este disperata: nu am bani sa-mi fac acte, iar fara acte nu ma pot angaja", explica Alexandru.

Din pacate, si gandurile negre au reaparut: "Mama s-a dus, la mine nu se stie cat mai dureaza... Poate sunt bolnav, nu stiu. Pot sa am o hepatita, pentru ca majoritatea consumatorilor o fac. E cea mai perversa boala, pentru ca nu o simti. Odata se intampla ceva, dai in ciroza... Pot sa mor peste o luna, iar ei vor zice: daca venea la noi, nu se intampla asta, dar el n-a venit. Eu am venit de mai multe ori, dar nu m-au ajutat".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#nepot Bianca Brad dependent droguri, #Alexandru Brad nepot Bianca dependent, #povesti dependenti droguri , #vedete romanesti