Prima declaratie a Vicai Blochina despre relatia cu Stefan Stan

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 17:21
4696 citiri
Prima declaratie a Vicai Blochina despre relatia cu Stefan Stan
Foto: Facebook/Vica Blochina

Vica Blochina a comentat, luni dupa-amiaza, informatiile aparute in presa mondena, potrivit carora ar forma un cuplu cu Stefan Stan.

"Sunt o persoana discreta si de incredere, chiar in privinta celui mai banal gand pe care mi-l incredinteaza un om. (...) Sunt o persoana care priveste cu respect sentimentele oamenilor, indiferent de natura lor. Am incredere in oameni si mi-am propus, cu multi ani in urma, ca pot fi de incredere pentru cei care imi ofera increderea lor. (...)

Cred ca cel mai important lucru despre mine este faptul ca am reusit sa transform orice barbat indragostit de mine intr-un prieten. Respectandu-l si respectandu-i sentimentele. Stefan Stan? Un om-prieten. Are increderea mea", a declarat Vica Blochina pentru SpyNews.

Prezentatoarea de la Antena 2 a reiterat ideea ca nu va vorbi despre oamenii care o curteaza sau cei care o iubesc. Totusi, ea a admis ca a facut acest lucru o data, referindu-se la relatia sa cu Victor Piturca. Vica Blochina a adaugat ca a facut acest lucru pentru fiul sau.

Cuplu bomba in showbizul romanesc?

"Nu voi vorbi vreodata despre oameni care ma curteaza, ma iubesc, m-au iubit. Singura data cand am facut-o a fost pentru fiul meu. A avut legatura cu faptul ca aveam obligatia sa protejez o fiinta fara control care depindea de actiunile unui adult. Soarta a ales ca adultul sa fiu eu. In rest, intreaga mea viata se rezuma la discretia pe care consider ca o datorez oricarui om", a adaugat ea.

Luni dimineata, Wowbiz a publicat un material in care cei doi erau surprinsi impreuna in Bucuresti. Stefan Stan le-a spus jurnalistilor ca sunt doar prieteni. Pe de alta parte, Vica Blochina a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii realizate la un gratar cu mai multi prieteni, printre care se afla si Stefan Stan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vica Blochina relatie Stena Stan, #Vica Blochina Stefan Stan, #Vica Blochina relatie, #Vica Blochina Victor Piturca , #vedete romanesti