Razvan Ciobanu recidiveaza - ataca doua artiste. Reactia uneia: Are un nume predestinat!

Marti, 04 Martie 2014, ora 15:50
3585 citiri
Razvan Ciobanu recidiveaza - ataca doua artiste. Reactia uneia: Are un nume predestinat!
Foto: Facebook/Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu face ce face si intra in conflict cu diverse persoane publice. Dupa etapa nationala a Eurovision, designerul a criticat mai multe artiste, printre care si pe Silvia Dumitrescu, care nu a ramas in urma cu remarcile.

"Nu o puteam rata pe Silvia Dumitrescu, cred ca a fost inspirata de Minodora (la maxim). Cum sa ai 100 de ani si coapsa precum un brad de 200 de ani si sa vrei sa ti le arati la TV??? De ce? Daca imi explica, eu pot incerca sa inteleg. Altfel, este doar o penibila doamna in loc sa fie o femeie respectabila. Pacat", a scris Razvan Ciobanu pe Facebook.

De ce ar trebui sa castige melodia Silviei Dumitrescu finala Eurovision: Suna romaneste!Interviu

Reactia Artistei a fost vehementa si l-a criticat, la randul sau, pe Razvan Ciobanu, despre care spune ca are un nume predestinat.

"Nu stiu cine este baiatul acesta, dar are un nume predestinat. E sugestiv numele, apropo de comportamentul pe care il are. La Eurovision, m-am imbracat in conformitate cu piesa si am cantat cat am putut de bine. Vestimentatia mea a fost facuta intr-o singura zi de catre Geanina Olaru. Toata lumea a apreciat tinuta mea", a declarat Silvia Dumitrescu pentru Spynews.

Paula Seling si Ovi canta pentru Romania la Eurovision 2014. Publicul a votat insa Vaida

Ciobanu: Nu se decide daca vrea sa se costumeze in prostituata sau in bicker-ita

Nici Paula Seling nu a scapat de criticile designerului. Artista care ne va reprezenta tara in Danemarca a fost criticata mult mai dur decat cea de mai sus.

"Si sigur,nu o pot uita pe prietena mea Paula Seling care nu se decide daca vrea sa se costumeze in prostituata sau in bicker-ita....Happy fucking whatever! Si iar ne facem de kkat ca se duce Paula imbracata de porc in lume. Sa o ajute careva ca tura asta sa fie, macar, civilizat imbracata", a comentat designeru.

Radu Bucura, sotul Paulei Seling, a afirmat ca si in cazul in care parerea lui Razvan Ciobanu ar fi fost alta, artista oricum va purta alta tinuta la Copenhaga, pentru ca trebuie sa surprinda mereu prin vestimentatie.

"Nu cred ca domnul Ciobanu este cel mai potrivit designer care sa ne dea sfaturi pentru Eurovision, dar daca el considera ca are o vestimentatie pe care o crede potrivita pentru Paula, il rog sa ne-o propuna, sa ne-o prezinte", a spus Radu tot pentru Spynews.

Paula Seling si Ovi au fost alesi, sambata seara, sa reprezinte Romania la Eurovision 2014 in Danemarca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Razvan Ciobanu cearta Silvia Dumitrescu, #Razvan Ciobanu criticat Silvia Dumitrescu, #Razvan Ciobanu criticat Paula Seling , #vedete romanesti
Comentarii