Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Razvan Simion, prima reactie dupa ce presa mondena a scris ca are o relatie extraconjugala

Joi, 25 Iunie 2015, ora 16:20
8762 citiri
Razvan Simion, prima reactie dupa ce presa mondena a scris ca are o relatie extraconjugala
Foto: Antena 1

Dupa doua zile de la izbucnirea unui scandal in media referitor la faptul ca Razvan Simion ar avea o relatie cu Lidia Buble, prezentatorul TV a facut o declaratie oficiala.

Razvan Simion, care face echipa cu Dani Otil la matinalul Antenei 1, nu a vorbit despre presupusa idila cu artista, dar confirma despartirea de sotia sa.

"Timp de 15 ani am trait o poveste frumoasa, poveste din care s-au nascut cele mai importante fiinte din viata mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleasi si am hotarat ca cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri, este sa o luam pe carari separate.

Intr-un mod civilizat, discret, asa cum a fost viata noastra din spatele micului ecran si pana in acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodata usor de luat, dar fiecare dintre noi si-a gasit puterea de a face ce a considerat ca este mai bine pentru viitor", a scris pe Facebook Razvan Simion.

Razvan Simion, facut fleasca in direct - cine si de ce i-a turnat apa in cap (Foto)

Acesta a precizat ca centrul universului sau si al sotiei sunt copiii lor si ca acestia vor avea intotdeauna parte de sprijinul parintilor.

"Am incercat intotdeauna ca viata mea personala sa nu fie transformata intr-un subiect public, de can-can, si le multumesc colegilor care mi-au respectat aceasta dorinta desi, prin prisma meseriei, au obligatia de a alerga dupa senzational", a adaugat prezentatorul TV.

In incheierea postarii de pe reteaua de socializare, Razvan Simion i-a transmis un mesaj celei care i-a fost sotie 15 ani.

Razvan Simion, scandal in avion - pilotul a cerut aterizarea de urgenta

"Diana, m-ai invatat sa traiesc altfel, sa ascult mai atent, sa citesc printre randuri, m-ai invatat ca dragostea se poate transforma intr-o prietenie sincera si de durata. Pentru toate astea am sa-ti multumesc in fiecare zi!", a incheiat el.

In ultimele doua zile, prezentatorul TV a fost in centrul atentiei dupa ce o echipa de paparazzi l-a surprins iesind din locuinta cantaretei.

A.G.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Razvan Simion despartire sotie, #Razvan Simion despartire, #Razvan Simion Lidia Buble , #vedete romanesti