Roxana Ciuhulescu, despre fotbal, crosetat: Sufletul meu va fi mereu alaturi de armata Interviu

Luni, 09 Februarie 2015, ora 07:41
5431 citiri
Roxana Ciuhulescu, despre fotbal, crosetat: Sufletul meu va fi mereu alaturi de armata Interviu
Foto: Arhiva personala/Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu a schimbat complet macazul, odata cu acceptarea jobului de moderator al unei emisiuni de fotbal. Cum se descurca in aceasta postura, daca are deja preferati dintre cei care lovesc balonul sau construiesc strategii de joc ne-a povestit intr-un interviu Ziare.com.

Roxana Ciuhulescu ne-a spus si care ar fi emisiunea pe care nu ar putea s-o modereze niciodata: una culinara. La capitolul "niciodata" a nominalizat si crosetatul.

Vedeta ne-a dezvaluit si care a fost stirea de presa ce a enervat-o cel mai mult, de-a lungul vremii, dar si ca niciodata nu a visat sa faca televiziune. Isi dorea sa devina pilot militar, motiv pentru care va ramane intotdeauna cu sufletul alaturi de Armata Romana, asa dupa cum a declarat ea.

Te-ai acomodat cu noua emisiune? Cat de des te uiti la meciuri?

Mi-am dorit sa fac o schimbare in cariera mea, am vrut o emisiune de sport, insa va spun sincer, nu ma vedeam facand o emisiune 100% de fotbal. "Fotbal Look" a fost o provocare pentru mine si am stat doua zile sa ma gandesc daca accept, daca pot s-o fac.

De ce a renuntat Roxana Ciuhulescu la emisiunea de la Pro TV

A fost mai greu decat ma asteptam, insa, gratie producatorului meu, Razvan Hriscu, fost coleg in Pro Tv, si datorita experientei lui in fotbal, am reusit sa moderez aceasta emisiune cu succes, mai ales ca eu veneam din domeniul auto. Totodata echipa intreaga cu care am lucrat si cu care sper ca voi lucra in continuare m-a ajutat enorm, mai ales ca toti sunt jurnalisti de sport, toti sunt profesionisti.

Ziceam ca a fost mai greu decat ma asteptam, aveam si pana la patru ore de emisiune live pe zi. Trecerea de la o emisiune auto, o data pe saptamana, inregistrata, la o emisiune de pana la patru ore live, de patru ori pe saptamana, m-a uscat, la propriu. La finalul turului de campionat, cantaream cu cinci kg mai putin. Stresul a fost mare, insa eu zic ca a meritat efortul; am avut parte de o experienta noua.

Am citit tot ce se putea despre echipe, antrenori si jucatori, mari glorii ale fotbalului romanesc sau despre patronii de cluburi, am vazut multe meciuri si nu doar de Liga 1; eram la curent cu toate stirile din fotbal, dar cel mai important este ca mie imi place fotbalul, merg cu drag pe stadioane sa vad meciuri. A fost greu, insa am avut multe de invatat de la colegii mei, de la jurnalistii de fotbal pe care ii aveam invitati in emisiune, de la antrenori si jucatori, mai ales ca in domeniul fotbal am pornit de la 0.

Orice inceput este greu si ma bucur ca am avut aceasta sansa sa dovedesc ca pot face si altfel de emisiune decat auto. Ii multumesc lui Arpad Paszkany, a fost singurul om care a avut incredere in mine ca pot modera o emisiune de fotbal.

Ai o echipa favorita? Dar un jucator? Un atrenor preferat?

Sunt atasata de CFR Cluj, am fost si raman un suporter al acestei echipe, indiferent de rezultat. Ca jucatori din Generatia de Aur i-am adorat si inca ii ador pe Gica Hagi, Viorel Moldovan, Ioan Andone sau Miodrag Belodedici, iar din generatia actuala imi plac Razvan Rat, Cristi Chivu, Ionut Rada, Cristi Sapunaru, Mircea Bornescu sau Ciprian Marica.

Mircea Lucescu este antrenorul meu de suflet si il iubesc ca pe un tata, insa Laurentiu Reghecamph, Vasile Miriuta, Sorin Cartu si Costel Galca sunt doar cativa dintre antrenorii ce merita tot respectul pentru rezultatele lor si recunosc ca ii admir.

Ce fel de emisiune nu ai putea sa prezinti niciodata?

Emisiune culinara n-as putea sa fac niciodata, pentru ca urasc sa gatesc, fug de bucatarie ca necuratul de tamaie!

Ce admiri cel mai mult la un om?

Naturaletea, sinceritatea, demnitatea, onestitatea.

Roxana Ciuhulescu, fata in fata cu cel mai mic om din lume (Galerie foto)

Nu suporti oamenii care...

Nu suport oamenii artificiali, oamenii care vor sa para altceva decat sunt. Nu admit meschinii, nu inghit mincinosii.

Ce inseamna sa fii vedeta in Romania?

Din puctul meu de vedere, vedete in Romania nu sunt decat Nadia Comaneci, Ion Tiriac, Ilie Nastase si Gica Hagi. Restul sunt persoane publice.

Roxana Ciuhulescu se bate in spagat cu Van Damme (Foto)

Postezi des pe Facebook fotografii din vacanta. E vreun loc in Romania unde nu ai ajuns?

Eu zic ca pe Facebook postez multe poze cu masini si poze din salile de sport, pentru ca de vacante am parte de doua ori pe an. In Romania am fost in multe locuri frumoase, insa recunosc ca nu le-am descoperit pe toate. Pacat ca turismul romanesc nu este promovat si in strainatate, avem locuri minunate, iar Romania ar putea castiga bani frumosi din turism.

Ai vreun loc preferat in Romania?

Este greu de nominalizat, mai ales ca Romania este o tara frumoasa, insa un loc unde revin cu placere este Poiana Brasov, dar si Maramures, zona istorica, locuri pe care le recomand cu caldura.

Care a fost cea mai mare minciuna scrisa de presa despre tine?

In decembrie 2007, un celebru cotidian a scris ca sunt in Austria la schi, in conditiile in care eu eram gravida in sapte luni si jumatate. Mi s-a parut o stire ridicola.

Ce ai vrea sa spui publicului despre tine si poate nu ai avut ocazia?

Foarte putini stiu despre mine ca nu mi-am dorit o cariera in TV, ci una militara. In general, oamenii isi aleg cariera, insa, in cazul meu, cariera m-a ales. Nu am visat niciodata la TV si la lumea showbiz-ului, insa asa a fost destinul meu.

Eu visam sa devin pilot militar, dovada ca totusi mi-am urmat visul, partial, facand intr-un final Scoala Becker Aviation, pe elicoptere. Sufletul meu va fi mereu insa alaturi de Armata Romana.

Afirmai, in 2013, ca vrei sa faci un master in psihologie. Ai facut ceva in aceasta directie?

Cu Roxana Ciuhulescu despre viata dupa ProTV, sedinte nud, psihologie si... gatit - Interviu

Asa e, asta mi-am propus insa... n-am reusit sa-l fac. Cred ca totul se face la timpul lui si daca nu l-ai facut atunci, nu-l mai faci niciodata.

Ce nu te-ai vedea facand niciodata?

Crosetand.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Roxana Ciuhulescu emisiune, #Roxana Ciuhulescu fotbal, #Roxana Ciuhulescu pilot, #Roxana Ciuhulescu armata, #Roxana Ciuhulescu stiri false, #Roxana Ciuhulescu interviu , #vedete romanesti