S-a logodit sau nu Liviu Varciu cu Ilinca Vandici? Cantaretul explica

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 14:19
4697 citiri
S-a logodit sau nu Liviu Varciu cu Ilinca Vandici? Cantaretul explica
Foto: Facebook/Draga mea prietena

Liviu Varciu a explicat, miercuri, de ce pe pagina sa de Facebook a aparut, zilele trecute, anuntul ca s-a logodit, si cum stau lucrurile intre el si Ilinca Vandici.

Prezentatorul TV a declarat la Kanal D ca schimbarea statusului, care a alertat toata presa mondena, a avut loc dintr-o eroare: "Am gresit butonul!".

Cantaretul a explicat ca tot ce dorise sa faca era sa anunte fanii ca a inceput o relatie. Asa se explica si de ce, in scurt timp, statusul a fost din nou modificat.

Vorbind despre noua sa iubita, Ilinca Vandici, Liviu Varciu a spus simplu: "Astia suntem, avem o relatie, lasati-ne in pace!", adresandu-se televiziunilor si tabloidelor.

Atacand subiectul unui asa-zis contract pe care el sau Ilinca, ori amandoi, l-ar avea cu o televiziune, artistul a afirmat ca il deranjeaza astfel de afirmatii: "Ma deranjeaza, dar eu pot sa duc. Si Ilinca. Dar parintii nostri?".

Ilinca Vandici, despre relatia cu Liviu Varciu - Indragostiti sau doar facatura?

"Ce ma doare pe mine cel mai tare e ca lumea nu mai crede in dragoste, in iubire, in sentimentul asta care te face sa te trezesti frumos dimineata", a spus el, mentionand ca, din pacate, "dragostea nu mai vinde".

"Suntem doi tineri care nu avem nicio obligatie. Suntem singuri, care e ideea?", a intrebat el retoric, anuntand ca nu va mai vorbi public despre relatia sa.

"Vreau sa ma casatoresc, vreau sa fac copii, sa am familia mea"

Vorbind despre planurile sale de viitor, cantaretul si actorul a spus ca isi doreste sa se casatoreasca, sa aiba copii. Intrebat ce nu suporta la o femeie, Liviu Varciu a nominalizat, in primul rand, minciuna, de orice fel.

Nu-i e teama ca in actuala relatie va fi comparat cu vreun "fost": "N-am cum sa fiu comparat cu un fost. Eu sunt eu, baiatul mamei, am crescut la tara".

Ilinca, singura femeie care a trecut "testul mamei"

Aducand-o in discutie pe mama sa, prezentatorul Kanal D a tinut sa mentioneze ca Ilinca e singura femeie din viata sa care "a trecut testul mamei".

"Mama nu mi-a scris niciodata un mesaj, acum mi-a trimis unul in care a scris: 'Felicitari, mama!'", a declarat el.

Avand si binecuvantarea mamei sale, artistul a afirmat ca este convins ca exista si "dragostea perfecta".

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Liviu Varciu logodit, #Liviu Varciu Ilinca Vandici contract, #Liviu Varciu Ilinca Vandici relatie, #Ilinca test mama Liviu Varciu , #vedete romanesti