Scandalul dintre Oana Roman si Catalin Maruta continua - cum raspunde prezentatorul

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 10:21
7484 citiri
Scandalul dintre Oana Roman si Catalin Maruta continua - cum raspunde prezentatorul
Foto: Facebook/Catalin Maruta

Scandalul dintre Oana Roman si Catalin Maruta - iscat din cauza imaginilor de la nunta vedetei difuzate de Pro TV - pare ca abia este la inceput.

Dupa ce Oana Roman a notificat Pro TV, cerand ca imaginile, despre care ea a sustinut ca au fost filmate cu o camera ascunsa, sa nu mai fie difuzate, Catalin Maruta a reactionat.

"Am citit ca Oana Roman Elisei este indignata de faptul ca au aparut la ProTV imagini de la cununia ei si botezul copilului ei. Intr-o anumita masura ii inteleg reactia: ea are un contract cu Antena 1 si acum incearca sa se disculpe ca sa nu plateasca daune. Insa adevarul este altul si as vrea sa il aflati de la mine (...) Ea si-a dat acordul verbal ca el (reporterul George Serban - n.red.) sa filmeze cu telefonul mobil anumite moment", a scris pe Facebook Catalin Maruta, precizand ca aceasta a invitat la nunta reporterul emisiunii de la Pro TV pentru a ramane in relatii bune.

Oana Roman, in scandal cu Pro TV: Nu se respecta si recurg la astfel de tertipuri!

Prezentatorul de la Pro TV a adaugat ca el si-ar dori sa pastreze o relatie civilizata si sa nu fie ipocriti, dar ca de dragul contractului cu cealalta televiziune Oana Roman ii acuza public de furt si imoralitate.

"Cred ca imoral e insa gestul ei, de a nu isi asuma anumite decizii cand este pusa intr-o situatie incomoda. Vorbeste atat de urat despre emisiunea pe care o prezint si postul pe care e difuzata, incat abia iti vine sa crezi ca ieri-alaltaieri incasa bani de aici si se declara fana noastra. Afacerile sunt afaceri, asa e, Oana?", a incheiat el.

La randul sau, Oana Roman a reactionat si a scris pe aceeasi retea de socializare ca Maruta "nu se dezminte si imi arata ca e si mincinos! Catalin Maruta minti cu nerusinare! Nu l-am invitat pe George Serban in calitate de reporter si nici pentru ca vroiam sa raman in relatii bune cu Proul (Pro TV - n.red.) pentru ca nu ne certaseram!".

Ea a adaugat ca reporterul a fost invitat la nunta in calitate de prieten, deoarece se stiu de peste zece ani.

"Nu mi-a cerut nicio secunda acordul sa filmeze cu telefonul si nu a filmat cu telefonul, ci cu o camera mica profesionista pe care o avea la rever! Nu mai minti Maruta ca minciuna are picioare scurte! Am si mesajul de la el prin care recunoaste ca avea camera profesionista la el!", a scris pe Facebook Oana Roman.

Declaratiile sale nu au fost trecute cu vederea de Catalin Maruta, care a revenit pe aceeasi retea de socializare cu o precizare.

"Colegul meu reporter pe care l-a invitat la nunta nu a filmat cu o camera 'la rever'. Cred ca Oana a vazut prea multefilme cu James Bond. Colegul meu nu e insa 007 si a filmat cu un telefon, (ca multi alti invitati, unii de la alte televiziuni) dupa cum se vede si dupa calitatea imaginilor", a mentionat prezentatorul TV.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Catalin Maruta scandal Oana Roman, #Catalin Maruta Oana Roman, #Catalin Maruta cearta Oana Roman , #vedete romanesti