Sondaj Ziare.com Care este cea mai sexy asistenta TV din Romania?

Marti, 26 Octombrie 2010, ora 12:11
16372 citiri
Sondaj Ziare.com Care este cea mai sexy asistenta TV din Romania?
Foto: montaj Ziare.com

Multe dintre modelele din Romania ar vrea sa fie in locul asistentelor TV si toate se viseaza "fata din emisiune", insa pentru a ajunge pe respectivul post nu este foarte usor. Asistentele TV sunt alese, de cele mai multe ori, in functie de cum arata si nu pentru cat de multe stiu sa faca. Cu toate acestea, fetele sunt cunoscute drept unele dintre cele mai sexy femei din tara. Dar care sa fie cea mai sexy dintre ele?

Ziare.com te provoaca. Care este cea mai sexy prezentatoare TV din Romania?

Despre Bianca Dragusanu am aflat ca este cel mai bine platita asistenta TV si ca a ocupat locul opt in topul celor mai sexy femei din tara. Bianca a intrat in atentia presei in momentul in care Catalin Botezatu a facut publica relatia cu ea, iar de atunci pana in prezent tabloidele nu au ratat nicio ocazie pentru a o pune pe prima pagina.

O alta asistenta TV foarte foarte cunoscuta este si Daniela Crudu, frumusica bruneta de la emisiunea "Neata cu Razvan si Dani", de la Antena 1. Daniela s-a facut cunoscuta mai ales pentru gafele din timpul emisiunii, dar si pentru pictoriale din Playboy.

O alta bruneta foarte sexy si care a innebunit multi barbati din Romania este Adelina Pestritu, fosta asistenta a lui Mihai Morar, de la emisiunea "Rai da' Buni". Ca si celelalte asistente TV, si Adelina a avut un punct de pornire in drumul spre celebritate, iar acesta a fost divortul de Liviu Varciu.

Marina Dina este cea mai cunoscuta asistenta a emisiunii "Rai da' Buni", moderata de Mihai Morar. Intr-o perioada, Marina a renuntat la emisiune si a fost inlocuita de Adelina Pestritu, insa dupa putin timp totul a revenit la normal.

O asistenta mai putin cunoscuta este Raluca Ogica, asistenta la Acces Direct si fiica cunoscutului Stelian Ogica. Abia ajunsa la majorat, Raluca a stat departe de ochii presei, ceea ce nu se poate spune despre tatal sau.

Le stiti pe Sanzi si Ana? Atunci sigur o stiti si pe Sanziana Buruiana, blonda care a fost asistenta TV la emsiunea "La sueta cu Bahmu", prezentata de Adriana Bahmuteanu.

Tot la aceeasi emisiune a fost asistenta si Andreea Tonciu, care in ultimul timp a disparut din peisajul monden, mai exact de cand este impreuna cu fotbalistul Nicolae Mitea.

Si daca tot am discutat despre emisiunea "La sueta cu Bahmu", sa nu uitam de Cristina Pana, despre care presa a scris, mai in gluma mai in serios, ca isi ia rolul de "papusa fara creier" mult prea in serios.

Cea mai noua aparitie in lumea asistentelor TV este Alice Martinov, nepoata lui Ilie Nastase. Alice este asistenta lui Madalin Ionescu de la noua emisiune de la Kanal D, "Drept la tinta".

Una dintre veteranele acestei meserii este mulatra Laurette, care a fost asistenta Adrianei Bahmuteanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#asistenta TV sexy, #top asistente tv , #vedete romanesti