Sondaj Ziare.com - Care este cea mai sexy tanara actrita romanca?

Marti, 10 August 2010, ora 14:48
18222 citiri
Sondaj Ziare.com - Care este cea mai sexy tanara actrita romanca?
Foto: montaj Ziare.com

Sunt tinere, sunt talentate si sunt foarte frumoase. Joaca in filme despre care se vorbeste la marile festivaluri internationale sau in telenovele de succes.

In general, sunt mult mai discrete in ce priveste viata personala decat colegele de generatie din zona muzicala. Le admiram atat talentul, cat si frumusetea.

Ziare.com te provoaca sa privesti si sa votezi: care este cea mai sexy actrita romanca?

Crina Semciuc a devenit cunoscuta in urma serialului "Un pas inainte". Cel mai recent proiect al ei a fost filmul "Websitestory", filmul realizat de Dan Chisu si in care a jucat alaturi de Oreste Teodorescu.

Doroteea Petre are 29 de ani si a jucat in filme precum "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" si "Un balon in forma de inima". Multe persoane spun ca Doroteea promite multe si ca va fi sigur un nume mare in cinematografia romaneasca.

Ioana Flora a devenit cunoscuta pentru rolurile jucate in "Baieti Buni", "Pescuit Sportiv" si telenovela de epoca "Aniela".

Toata lumea o cunoste pe Maria Dinulescu si performantele inregistrate de tanara actrita romanca. De la "Milionari de weekend", pana la "Concertu" sau "Pescuit Sportiv", filmele in care a jucat Maria au ramas in inimile romanilor ca filme remarcabile.

Adela Popescu, actrita si cantareata, a devenit celebra in urma aparitiei in telenovele si mai ales dupa ce a format un cuplu cu partenerul sau de pe micile ecrane Dan Bordeianu.

Jojo, simpatica blonda pe numele sau adevarat Catalina Ionescu, a prezentat emisiunea pentru copii "Kiki Riki Miki", apoi a cantat, dupa care a inceput sa joace alaturi de Divertis. In ultima vreme, Jojo a intrat in atentia presei, dupa ce a filmat nud in filmul "Poker".

Diana Dumitescu este o alta actrita din Romania, care a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in mai multe telenovele romanesti. Diana este una dintre putinele femei ce au pozat in lenjerie intima pentru Victoria's Secret.

Ada Condeescu este o tanara actrita, foarte pasionata de ceea ce face. meseria sa. Tanara a atins succesul cu filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier".

Vorbind de actrite tinere si de succes, trebuie sa o mentionam si pe Laura Vasiliu, devenita celebra in urma rolului Gabita din "4 luni, 3 saptamani si 2 zile". Laura este cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt.

Dana Rogoz a stiut de la varsta de trei ani ca drumul artei este cel pe care vrea sa mearga. A devenit cunoscuta inca de cand era Abramburica, una dintre ajutoarele Magicianului de la emisiunea Abracadabra si a crescut sub ochii nostri, ajungand o actrita frumoasa si talentata.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cea mai sexy actrita, #vedete sexy romanesti, #actrite sexy romanesti , #vedete romanesti