Sondaj Ziare.com: Care este cel mai atragator politician senior din Romania?

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 12:34
6840 citiri
Sondaj Ziare.com: Care este cel mai atragator politician senior din Romania?

Fara dar si poate cei mai criticati oameni din Romania sunt politicienii si nu de putine ori oamenii de rand se leaga de aspectul fizic al acestora. In cadrul acestui sondaj va propunem sa ne limitam la a analiza fiecare politician din punct de vedere al aspectului si nu pentru cariera lor politica.

Ziare.com te invita la vot. Care este cel mai atragator politician senior din Romania?

Adrian Cioroianu este un istoric, jurnalist si om politic. Acesta a devenit cunoscut dupa ce a ocupat functia de ministru de Externe.

Un alt personajul politic care poate fi incadrat la politicieni prezentabili este si Cristian Diaconescu. Fost membru al Partidului Social Democrat, Cristian Diaconescu ocupa in prezent functia de presedintele de onoare al UNPR.

Crin Antonescu, candidat la presedintia Romaniei si presedintele Partidului National Liberal, este cunoscut pentru stilul sau elegant. De fapt, nu prea a fost vazut fara sa poarte unul dintre elegantele sale costume.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea este un alt candidat pentru "cel mai atragator politician senior din Romania". Ramane de vazut pe ce loc se va clasa in urma votului cititorilor Ziare.com.

Fostul premier al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, este un alt politician cunoscut pentru eleganta si rafinamentul sau. Chiar si cand este pe motocicleta, Tariceanu este un barbat elegant.

In afara faptului ca este un personaj controversat si cunoscut pentru practicarea sporturilor extreme, Radu Mazare poate fi numit si unul dintre cei mai prezentabili politicieni.

In privinta fostilor premieri ai Romaniei un lucru este sigur: sunt oameni eleganti. Dupa ce l-am mentionat mai sus pe Calin Popescu Tariceanu, acum a venit randul lui Adrian Nastase.

Nu puteam sa nu il mentionam in acest top si pe fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu. Videanu ocupa in prezent functia de prim-vicepresedint PD-L.

Mihai Voicu, vicepresedinte al PNL, a ocupat functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul.

Ultimul pe lista, dar nu cel din urma, este Mircea Geoana, care, la fel ca cei mai sus mentionati, impresioneaza prin eleganta sa.

Citeste si:
Marile priorități ale PNL după congres. Șansele pentru refacerea coaliției și calculele moțiunii de cenzură
Marile priorități ale PNL după congres. Șansele pentru refacerea coaliției și calculele moțiunii de cenzură
Congresul în urma căruia s-a ales noul președinte al PNL a blocat de luni bune mai multe reforme importante promise de către partide înaintea alegerilor parlamentare și a dinamitat...
Fața nevăzută a congresului PNL: Acuzații de șantaj într-un partid dezbinat și explozia incidenței COVID din București
Fața nevăzută a congresului PNL: Acuzații de șantaj într-un partid dezbinat și explozia incidenței COVID din București
După patru luni în care principalii lideri din PNL s-au războit intern pentru propria tabără dinamitând coaliția de guvernare și principalele reforme promise în campania electorală, totul...
Sursa: Ziare.com