Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sondaj Ziare.com - Care este cel mai sexy milionar din Romania?

Marti, 19 Octombrie 2010, ora 12:23
8507 citiri
Sondaj Ziare.com - Care este cel mai sexy milionar din Romania?
Foto: montaj Ziare.com

Sunt tineri, draguti si nu exista un roman care sa nu doreasca sa fie in locul lor. Este vorba despre tinerii milioanari romani. Daca, de obicei, acestia se lupta pentru intaietate in afaceri, acum se "lupta" pentru titulatura de cel mai sexy milionar al tarii.

Ziare.com te provoaca. Spune care este cel mai sexy milionar din Romania?

Edward Popescu-Strohlen este unul dintre cei mai tineri oameni de afaceri din Romania, insa si unul dintre cei mai bogati. La doar 27 de ani, Edward detine o avere de 25 de milioane de euro.

Din aceeasi categorie face parte si Iustin Paraschiv, care la 29 de ani se poate lauda cu o avere de de 63 - 65 de milioane de euro, obtinuti din afaceri in industria carnii si imobiliare.

Un alt roman tanar, foarte bogat si celebru, de aceasta data, este fotbalistul Cristian Chivu, care in momentul de fata evolueaza pentru Internazionale Milano. Averea sa este etimata la 15 - 16 milioane de euro.

Sebastian Ghita este un alt tanar invidiat de multi barbati si dorit de multe femei. Acesta, la doar 32 de ani, are o avere estimata la 36 - 38 de milioane de euro, castigata din IT, retail online, vinificatie, imobiliare si mass-media.

Urmatorul pe lista este Dragos Bilteanu, de 33 de ani, a carui avere se ridica la 72 - 75 de milioane de euro. Dragos Bilteanu este casatorit cu Cristina Rus.

Adrian Ilie nu mai are nevoie de prezentari. Fostul fotbalist are o avere de 13 milioane de euro la varsta de 36 de ani.

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Zoltan Paskany, detine o avere de 40-42 de milioane de euro, la varsta de 39 de ani.

Unul dintre cei mai apreciati fosti fotbalisti si antrenori este Dan Petrescu, cel care a reusit performanta de a castiga Campionatul Romaniei 2008 - 2009 cu echipa Unirea Urziceni. Petrescu detine la varsta de 43 de ani o avere de 10 milioane de euro.

Fostul sot al Mihailei Radulescu, Elan Schwartzenberg, se numara si el printre cei mai bogati oameni din Romania, avand o avere de 40 - 42 de milioane de euro.

Fara dar si poate, unul dintre cei mai sexy barbati dintre persoanele publice este Cosmin Olaroiu. La varsta de 41 de ani, Olaroiu detine o avere de 8 - 9 milioane de euro.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#sexy milionari romani, #oameni bogati Romania , #vedete romanesti