Sondaj Ziare.com: Care este cel mai sexy prezentator TV din Romania?

Marti, 31 August 2010, ora 12:32
9598 citiri
Sondaj Ziare.com: Care este cel mai sexy prezentator TV din Romania?
Foto: montaj Ziare.com

Dupa ce am analizat si am votat cea mai sexy prezentatoare TV din Romania, a venit randul colegilor lor de platou sa fie scrutati de catre cititorii Ziare.com.

Ziare.com te provoaca sa privesti si sa votezi: care este cel mai sexy prezentator TV din Romania?

Unul dintre cei mai apreciati prezentatori autohtoni este Cabral Ibacka. De ani de zile, Cabral prezinta alaturi de Mircea Solcanu emisiunea Povestiri de Noapte, ce infatiseaza vedetele pana si in cele mai intime momente din viata lor.

Prezentatorul urmator fac victime in randul femeilor la fiecare aparitie, insa acestea nu au nicio sansa, pentru ca isi iubeste prietena. Este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori ai rubricii meteo. Ai ghicit? Este vorba despre Victor Slav.

Un alt pretendent al primului loc in topul celor mai sexy prezentatori este Dani Otil, unul dintre prezentatorii emisiunii "Neata cu Razvan si Dani" de la Antena 1 si iubitul Mihaelei Radulescu.

Si cum rar ajungem sa il vedem pe Dani fara jumatatea sa din emisiune, trebuie sa il includem in acest top si pe Razvan Simion, care, desi un pic cam timid, face si el destule victime. Vestea proasta este ca admiratoarele il pot atinge doar cu privirea, pentru ca Razvan este casatorit.

Prezentatoarele TV de la Pro TV au fost printre cele mai placute de cititorii Ziare.com. Trebuie sa aflam, daca este si cazul baietilor, asa ca urmatorul pe lista este Cristian Leonte.

Mihai Gadea este un alt prezentator TV ce atrage privirile reprezentantelor sexului frumos. Ramane de vazut cat de sexy este din punctul de vedere al cititorilor Ziare.com.

Mircea Badea, prezentator la Antena 3, este cunoscut pentru faptul ca are grija de corpul sau. Mai exact, ca "trage" la sala pentru a avea un corp demn de invidiat.

Urmatorul pe lista este un alt prezentator ce impresioneaza prin simpla prezenta. Este vorba despre Cosmin Cernat. Cosmin a devenit cunoscut publicului si datorita emisiunii "Ploaia de stele".

Andi Moisescu este o prezenta modesta, insa este foarte elegant si sexy. Andi este realizatorul si prezentatorul emisiunii Apropo TV de la Pro TV si incearca sa se faca ascultat si prin mesajul de pe tricourile sale, diferit la fiecare editie a emisiunii.

Prezentatorul emisiunii "Rai da' Buni" de la Antena 2, Mihai Morar este unul dintre cei mai "lejeri" prezentatori TV, daca putem spune asa. Isi prezinta emisiunea foarte relaxat, alaturi de Marina Dina.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#sondaj prezentatori sexy, #vedete romanesti , #vedete romanesti