Stefan Stan: Imi doream sa devin vidanjor - care e meseria lui de baza

Marti, 13 Mai 2014, ora 18:18

   

Stefan Stan: Imi doream sa devin vidanjor - care e meseria lui de baza
Stefan Stan a declarat, marti, ca visul sau, in copilarie, era sa fie vidanjor. Meseria sa de baza e departe de acest vis, el fiind lacatus mecanic cu acte. In prezent nu are nicio legatura cu niciuna dintre aceste doua ocupatii.

"Imi doream sa fiu sofer pe masina de furtun, vidanjor", a spus el la Antena Stars.
Cum lucrurile nu au mers in Romania asa cum isi dorea, a plecat, pe la 22 de ani, imediat dupa ce a terminat armata, in SUA. "Am plecat pentru ca am avut un vis. Voiam sa-mi fie mai bine", a povestit Stefan Stan.

Despre (inca) holteiul Stefan Stan - in prezent indragostit si aflat intr-o relatie de trei luni - nu multi stiu ca a fost casatorit timp de trei ani. A avut opt ani de relatie cu o femeie peste ocean, din care trei cu acte in regula, din postura de sot.

"Isi dorea un robotel prin casa, care sa stea cuminte"

Despre motivul pentru care mariajul nu a mers, Stefan Stan afirma: "Ea avea de toate de la viata, dar isi dorea un robotel prin casa, care sa stea cuminte. Eu nu sunt in stare - nu am stare, efectiv, simt nevoia sa fac ceva, sunt un om activ".

Prin urmare, a plecat din SUA asa cum a venit, fara bani si cu doar cateva lucruri dupa el, indesate intr-un rucsac: "Cand am revenit in tara, am venit cu 500 de dolari in buzunar si un rucsac cu roti. Nu aveam absolut nimic".

Recunoaste ca nu l-a "incantat" niciun moment starea ei materiala. "S-a nimerit sa fie asa", afirma el acum despre averea fostei sotii.

Cum procedezi cu o femeie care iese imbracata urat sau care plescaie - Sfaturi de la Stefan Stan

Nu a semnat un contract prenuptial, care i-ar fi dat dreptul sa plece cu 30% din averea ei, ci a preferat sa plece asa cum a venit, a declarat artistul, mentionand ca fosta sotie "avea deja de toate" cand l-a luat de sot. "Nu era meritul meu, sa-i iau ceva", explica el.

In SUA castiga 25 de dolari pe ora

La acea vreme, Stefan Stan, care canta, era platit cu 25 de dolari pe ora.

Reintors in Romania, a primit sprijin din toate partile, ajungand, in cele din urma, la Vocea Romaniei. Recunoaste ca a fost tentat intai de X-Factor, dar a renuntat repede la idee. "Cum ar suna Stefan Stan, Factor X? Nu era pentru mine", declara el acum.

In prezent se iubeste cu o tanara care prefera insa sa ramana in umbra, care l-a cucerit prin "simplitatea" ei. "Sunt indragostit", declara sigur pe el unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, mentionand insa ca incearca sa se abtina de la vorbe mari.

La iubita sa merge ori de cate ori doreste sa gateasca, pentru ca in casa sa burlac nu are nici aragaz, nici frigider. Daca nevoile sale sunt urgente, exista un restaurant la parterul blocului, unde isi comanda de-ale gurii, a povestit el.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2691 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
becher
rank 5
mare-i gradina...,publica
la ce luk are...trebuie sa-se dea singur in judecata sa-si ceara daune.Si cu cei 25 pe ora,in ce-o fi suflat.Ala, e castig de lux.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor