Stela Popescu: Ce-ati fi vrut, sa moara Arsinel?

Marti, 03 Septembrie 2013, ora 11:53
4418 citiri
Stela Popescu: Ce-ati fi vrut, sa moara Arsinel?
Foto: Facebook/Stela Popescu

Dupa ce luni au fost publicate in presa franturi dintr-o scrisoare deschisa redactata de un reprepzentant al pacientilor din Romania, nemultumit ca Alexandru Arsinel a primit un rinichi in doar trei zile, in timp ce altii asteapta cu anii, in ajutorul actorului operat recent sare Stela Popescu.

Arsinel, atacat: Daca nu erati un VIP, nu ati fi primit acel rinichi! (Video)

Partenera de scena a lui Arsinel s-a aratat indignata de atitudinea lui Emanuel Ungureanu, presedintele Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie "Claudia Safta", aceasta declarand, conform Ring: "Si ce voia domnul Ungureanu? Sa moara Arsinel ca sa traiasca altul?

Inca o data mi se confirma ca in Romania multa lume se comporta urat. Nu inteleg ce urmareste domnul asta! Ar trebui sa tina cont ca artistii acestui neam sunt de folos societatii, si poate asa l-ar ierta pe Arsinel ca a castigat doua sau trei saptamani in plus fata de alt om bolnav", a spus Stela Popescu.

Aceasta admite ca u poate judeca cine are prioritate in cazul unui astfel de transplant: "E foarte greu sa cantaresti cine merita si cine nu merita aceasta sansa. Asa a fost sa fie, au cazut sortii pe Arsinel! Daca un om e creativ si are 70 de ani poate sa fie egal cu altul tanar care nu are atata valoare, nu stiu... Chiar mi-e greu sa socotesc lucrurile astea".

Conchide insa ca toata aceasta discutie are loc pe fondul unei "rautati tipice a vremurilor pe care le traim" si ca "sunt foarte multi oameni care se bucura ca Arsinel a avut norocul sa obtina acest rinichi".

"Cainii latra, caravana trece!"

Pana la urma, adauga ea, cel mai important este ca actorul este bine, se reface. "Dumnezeu l-a ajutat ca sa i se gaseasca rinichiul compatibil pentru a putea fi operat. Asta e cel mai important lucru, in ultima instanta. Altfel, cainii latra, caravana trece!".

"O asemenea discutie chiar ma indurereaza. E normal sa fie suparat Arsinel. Chiar sa nu te rogi pentru sanatatea unui artist atat de bun?", comenteaza artista, care din toamna va avea un nou spectacol cu Alexandru Arsinel.

Luni, a fost publicata scrisoarea deschisa a lui Emanuel Ungureanu, in care acesta specifica faptul ca celebritatea e cea care, in realitate, l-a salvat pe actor.

Actorul Alexandru Arsinel a fost operat joi, interventia avand loc la Cluj. Operatia a fost realizata de echipa condusa de reputatul profesor universitar doctor Mihai Lucan, seful Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal de la Cluj, si seful catedrei de Urologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu".

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Stela Popescu apara Alexandru Arsinel, #scrisoare deschisa Arsinel pacienti, #Arsinel rinichi celebru transplant, #Alexandru Arsinel transplant rinichi , #vedete romanesti