SuperChill: Credem ca suntem mai buni ca Lala Band! - Interviu

Sambata, 29 Iunie 2013, ora 13:36
2886 citiri
SuperChill: Credem ca suntem mai buni ca Lala Band! - Interviu
Foto: SuperChill

SuperChill este o trupa formata din noua tineri dornici de afirmare si care sunt dispusi sa munceasca mult pentru asta.

Datorita faptul ca sunt tineri multi ii aseamana cu cei de la Lala Band, trupa de success din Romania. SuperChill considera ca sunt mai buni decat cantaretii care au jucat in Pariu cu Viata.

"Ei canta multe coveruri pe scena, putine piese originale si cam atat (...) Nu contestam talentul celor din LaLa Band si ii felicitam pentru ca au ajuns atat de sus, doar ca noi credem ca suntem mai buni!", au declarat ei intr-un interviu acordat Ziare.com.

Am mai discutat cu SuperChill despre cum au de gand sa cucereasca publicul roman si pe cel din afara, dar si despre cum vor face fata programului incarcat cu concerte, in conditiile in care multi dintre ei sunt inca la liceu.

Stiu ca sunteti o trupa mare si ca aveti varste cuprinse intre 16 si 25. Cati sunteti in total?

Hello! Formula cu care vom iesi la televizor va fi formata din 9 oameni, insa pe scena ne inmultim. Ne adunam puterile si cu ceilalti artisti Drum Box Production ca sa iasa un show perfect, cu toate ingredientele necesare ca publicul sa se simta foarte bine!

Cum ati ajuns in aceasta formula?

Ne place sa credem ca Universul ne-a adus impreuna. Prin diverse conjuncturi am ajuns sa ne cunoastem la studioul casei de productie Drum Box Production, acolo unde am inceput sa si lucram impreuna, dupa care ne-am apropiat atat de mult, incat acum suntem ca o familie.

Cum v-ati defini voi in comparatie cu ceilalti artisti?

Nu credem ca exista o singura definitie in ceea ce ne priveste. Mai degraba mai multe cuvinte care ar putea sa descrie foarte bine ceea ce suntem si facem noi: muzica, dans, veselie, energie, culoare, pozitivism, relaxare si multe alte cuvinte de genul.:)

Ce aduce nou SuperChill pe piata muzicala romaneasca?

O gasca de pusti foarte tineri, care au descoperit ce vor sa faca cu viata lor si muncesc foarte mult pentru asta. Niste oameni tineri, dispusi sa spuna un cuvant greu in industria muzicala si sa demonstreze ca nu toti artistii sunt de carton in zilele noastre.

Un show inseamna dedicare, truda si sacrificii, iar noi facem toate astea pentru a le oferi oamenilor care vin sa ne vada in spectacole ceva de calitate. Credem foarte mult ca noi vom da startul unei noi generatii de artisti in Romania! :)

Unii dintre voi sunt inca la liceu. Cum credeti ca o sa faceti fata daca va trebui sa plecati prin toata tara pentru concerte?

Norocul nostru ca am luat vacanta, asa ca nu va trebui sa ne facem griji pentru acest lucru, cel putin o perioada. :) Bineinteles ca vom avea grija de scoala, majoritatea concerteler fiind, de obicei, in weekend!

Yvonne, solista trupei

Cat la suta credeti ca este importanta vocea intr-o formatie si cat la suta prezenta scenica?

Noi credem cu tarie ca tot pachetul este important pentru a putea avea succes si pentru a trece testul publicului. Cate voci bune nu sunt in tara asta si nu reusesc sa faca nimic, la fel cum si oameni frumosi sunt cu sutele, dar ceva nu ii ajuta sa se bucure de succes.

Este vorba despre "acel ceva"-ul fiecaruia dintre noi, lucrul care ne face speciali pe fiecare in parte, diferiti fata de restul oamenilor. Bineinteles, alaturi de foarte multa munca si de un oarecare simt al penibilului. Degeaba muncesti daca faci chestii de proasta calitate. Bineinteles ca nu vei fi apreciat pentru ele...

Cu care dintre vocile romanesti ati vrea sa colaborati?

Sunt multe voci bune in Romania, ne este destul de greu sa nominalizam pe cineva. Oricum, cu cineva cu vechime in industria muzicala romaneasca. :)

Multi artisti isi incearca norocul la Eurovision pentru a se face cunoscuti. Nu va tenteaza?

Nici macar nu ne-am gandit la asta, deocamdata, dar e o idee buna si o platforma extraordinara de promovare la nivel local si international. Daca anul viitor vom considera ca avem o piesa cu care sa impresionam si sa si castigam, e foarte posibil sa ne inscriem, de ce nu?

Sunt cateva aspecte prin care trupa voastra se aseamana cu Lala Band. Cat de repede credeti ca o sa ajungeti la acelasi nivel?

Singurul aspect prin care credem ca ne asemanam cu ei este faptul ca suntem tineri cu totii. Altfel, ei canta multe coveruri pe scena, putine piese originale si cam atat. La noi solista este vocea de pe piesele originale ale proiectului, dar ea stie sa si danseze si sa bata la percutie in ritm cu restul trupei, dansatorii sunt si percutionisti pentru ca au invatat sa faca asta, percutionistii stiu sa si danseze si asa mai departe.

Noi stim sa facem de toate si totul la un nivel inalt, iar asta se vede pe scena! Nu contestam talentul celor din LaLa Band si ii felicitam pentru ca au ajuns atat de sus, doar ca noi credem ca suntem mai buni! Ii vom ajunge din urma, probabil destul de rapid!:)

V-ar interesa o colaborare cu ei? Ar fi foarte interesant cu atatia oameni pe scena. :)

De ce nu? Suntem intotdeauna deschisi colaborarilor interesante. Ar putea iesi ceva frumos, doar sa gasim scene pe care sa avem loc! :)

Multi artisti aflati la inceput de drum fac cate o declaratie socanta sau intra intr-un scandal in dorinta de promovare. Ce credeti voi despre aceasta modalitate?

Am primit si noi propunerea asta, dar am refuzat-o. Norocul nostru ca nu suntem construiti astfel. Suntem constienti ca va fi mai greu sa ne promovam, dar avem toate resursele si toata increderea ca lucrurile se vor misca in ritmul in care trebuie, fara sa fim implicati in vreun scandal.

Asa cum va spuneam mai devreme, vrem sa dam startul unei noi generatii de artisti in Romania, unii de calitate care se promoveaza prin lucrurile frumoase pe care le fac, in nici un caz prin scandaluri si alte lucruri de gen.

In cat timp credeti ca o sa ajungeti sa castigati atat de bine din muzica, incat sa ajungeti sa va intretineti numai din asta?

In primul rand, nu banii sunt scopul principal in acest proiect. Bineinteles, cu totii ne dorim sa ii castigam si sa ne intretinem din asta, toti avem nevoie de ei, dar cel mai important este sa faci ceea ce iti place si sa pui suflet.

Oamenii vor simti chestia asta, vor aprecia devotamentul cu care faci lucrurile pentru public, te vor indragi, iar de aici va veni si succesul. Credem ca la anul, pe vremea asta, SuperChill va fi un nume de care va fi auzit fiecare om din Romania, cel putin!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#SuperChill mai buni Lala Band, #SuperChill Lala Band, #SuperChill trupa, #formatie SuperChill , #vedete romanesti