Tabu in moda cu designerul Maria Simion: Asa Da, asa Nu, la Premiile Gopo (Galerie foto)

Marti, 25 Martie 2014, ora 17:29
5114 citiri
Tabu in moda cu designerul Maria Simion: Asa Da, asa Nu, la Premiile Gopo (Galerie foto)
Foto: Arhiva personala

Gala Premiilor Gopo, desfasurata luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, a insemnat nu doar recunoasterea valorilor din industria filmului din Romania, ci si o defilare cu sau fara stil, dupa caz, pe covorul rosu.

Premiile Gopo 2014: Pozitia copilului, marele invingator - Lista castigatorilor

Vedete precum Laura Cosoi, Andreea Raicu, Amalia Enache, Andreea Ibacka sau Diana Dumitrescu au intors capete, unele confirmand ca stiu sa-si aleaga tinute care sa le avantajeze, altele afisand o acuta lipsa de inspiratie, dupa cum apreciaza designerul Maria Simion, prezentator al emisiunii Wonder life, de la Antena Stars.

"Laura Cosoi a ales o tinuta eleganta, insa capa din blana de sinsila parca o acoperea prea mult", a declarat pentru Ziare.com designerul.

"Pacat, ca are o silueta frumoasa! Imi doream sa vad mai multa culoare, dar probabil ca a optat pentru negru ca sa mearga la sigur. Doar ca, de multe ori, nici negrul nu te salveaza...", explica Maria Simion.

Asa Da, Asa Nu - Tabu in moda, cu designerul Maria Simion: In cazul ei, nici nu stiu cum sa incep...

Andreea Raicu a avut o aparitie rafinata, eleganta si curajoasa, e verdictul designerului. "Fusta-pantalon este in super trend, iar in aceasta combinatie este o tinuta de nota 10!", e parerea Mariei Simion.

Amalia Enache, amfitrioana serii, nu a fost insa la inaltime: "Nu inteleg ce e cu ea. In ultima perioada are doar aparitii nereusite, batranicioase sau chiar urate. Este urat si modelul si tull-ul acela portocaliu cu care si-a acoperit bratele. Culoarea este frumoasa, dar nu in forma si croiala aceasta".

Tabu in moda, cu designerul Maria Simion Tinutele vedetelor, sub lupa: "Aparitia ei este un dezastru!"

Nici in cazul sotiei lui Cabral, Andreea Ibacka, tinuta nu a fost aleasa intr-un moment de inspiratie. "Nu-mi dau seama daca este la Starea Civila sau la un eveniment. Cu rochia asta se mai poate marita o data linistita! Croiala este frumoasa, dar nu-mi place ca a ales alb, probabil este intr-o criza acuta de inspiratie", apreciaza Maria Simion.

Despre Diana Dumitrescu se poate spune ca a avut una dintre cele mai reusite aparitii. "Imi place mult albastrul acesta, rochia este feminina, actuala, iar decupajul este unul foarte sexy! Se vede ca se simte bine si ca radiaza in tinuta aceasta! Deci se poate si fara negru!", declara designerul.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Bine sau prost imbracate la Gopo, #vedete tinute premiile Gopo poze, #rochii vedete premiile Gopo, #designer Maria Simion vedete , #vedete romanesti