Aurelian Temisan: Mi-e sila de cati analfabeti apar sub forma de invitati la TV

Luni, 08 Iulie 2013, ora 10:16
3752 citiri
Aurelian Temisan: Mi-e sila de cati analfabeti apar sub forma de invitati la TV
Foto: Facebook/Aurelian Temisan

Aurelian Temisan este implicat in mai multe proiecte de televiziune, insa acum se afla in concediu. Iar pentru ca are timp liber, s-a uitat mai mult timp la televizor si s-a declarat dezamagit.

"Dragilor, am gresit. Astazi am gresit si am facut o incursiune prin canalele TV. Am luat telecomanda si am vrut sa vad cu ce am mai progresat in materie se show-uri TV. Si m-am lamurit.

Mi-e sila de cata opulenta vad, de prostie, de cati analfabeti apar sub forma de invitati, de cate false vedete cu pretentii de dive si divi (...) si de cata lipsa de inspiratie in a "distra" si relaxa ochiul telespectatorilor", a scris Aurelian Temisan pe Facebook.

Ce poze isi pun vedetele pe Facebook:Aurelian Temisan(Galerie foto)

Artistul a tinut sa isi ceara scuze celor care il urmaresc pe reteaua de socializare.

"Daca as fi fost un simplu privitor, poate as fi acceptat (sau nu) aceasta murdarie si agresivitate de pe posturi, dar pentru ca sunt din domeniul show-bizului, imi cer scuze pentru ceea ce vad si vreau sa cred ca nu voi cadea in aceasta capcana aparent benefica (nici macar financiar), dar, in esenta, un regres uman si social. Respect pentru calitate!", a notat el.

Aurelian Temisan se numara printre juratii emisiunii "Te cunosc de undeva" de la Antena 1, iar de curand a ocupat locul doi la campionatul mondial cu echipa de fotbal a artistilor. Nationala artistilor a fost invinsa in finala de Brazilia.

A.G.

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Aurelian Temisan analfabeti tv, #Aurelian Temisan emisiuni tv, #Aurelian Temisan cantaret, #Aurelian Temisan artist, #Aurelian Temisan emisiuni Antena1 , #vedete romanesti
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Nu trebuie sa-ţi fie silă. Analfabetii - ăştia sunt oamenii mult