Toni Grecu, primul interviu dupa plecarea de la Antena 1: Lucrurile nu merg bine

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 20:44
5644 citiri
Toni Grecu, primul interviu dupa plecarea de la Antena 1: Lucrurile nu merg bine
Foto: Serviciul Roman de Comedie

Toni Grecu a vorbit, marti dupa-amiaza, despre plecarea de la Antena 1, la putin timp dupa ce televiziunea a anuntat scoaterea din grila a "Serviciului Roman de Comedie".

Acesta a declarat pentru Wowbiz ca luni a aflat despre decizia conducerii televiziunii si ca vor fi afectate 40 de persoane, printre care actori, cameramani, scenaristi, producator.

"Din pacate, lucrurile nu merg asa de bine la Antena 1 si oamenii isi iau niste masuri. Trebuiau sa opreasca ceva ca sa faca unele economii si, din nefericire, ratiunile economice nu au tinut cont de dorinta publicului. Nu vreau sa comentez mai mult, asa au considerat ca trebuie facut.

Incetarea colaborarii a avut loc in conditii pasnice si de comun acord. Noi ar fi trebuit sa realizam inca 4 editii, dupa care contractul inceta. Este adevarat, colaborarea putea sa fie prelungita, dar nu a mers. Asa ca putem spune ca am plecat mai devreme", a explicat Toni Grecu.

Cat despre esecul suferit de SRC, el isi asuma vina pentru acesta, explicand ca atunci cand a plecat de la Pro TV a crezut ca va atrage si publicul, dar ca nu a fost asa.

O emisiune foarte cunoscuta iese din grila Antenei 1

"Cand am decis sa plecam, eu am gandit ca vor veni dupa noi si telespectatorii nostri fideli de la Pro TV, dar nu a fost asa. Si stiti de ce, pentru ca in Romania televiziunile functioneaza in regim de secta. Telespectatorii gandesc: eu sunt la Pro, nu voi trada credinta si nu voi merge spre alta biserica, adica la Antena sau la Kanal D. Nu tradez secta, raman in ea. Asa ca ei nu pun mana pe telecomanda sa te caute, desi stiu ca te gasesc la postul concurent", a spue el.

Toni sustine in prezent in piata media romaneasca este o nebunie si ca oamenii nu mai stiu ce produse ale carei televiziuni sunt.

"In mass-media e un circ total, nu se mai stie ce produs e al Pro TV-ului, care al Antenei, unde pleaca ala, unde merge celalalt. E un ghiveci total, o forfota si o amestecatura. La Prima nu se mai stie nici de ce functioneaza postul.

Serios, in vacarmul asta singurul care isi pastreaza statutul de lider e Pro TV-ul. Este foarte trist ceea ce se intampla si va fi foarte greu de luptat cu Pro-ul. E un sistem care creaza dependenta", a continuat realizatorul SRC.

Inca un esec al Antenei 1. O alta emisiune scoasa din grila mai devreme

Dupa anuntul scoaterii din grila a SRC, Antena 1 a confirmat ca si "Danseaza printre stele" se va incheiat mai devreme decat ar fi trebuit. Emisiunea urma sa se termine in decembrie, dar vor mai fi doar doua editii.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Toni Grecu plecare Antena1, #Toni Grecu SRC Antena1, #SRC scos grila Antena1 , #vedete romanesti