Trei declaratii, un personaj: ghiceste cine e! - Raspunsul corect - 23 iunie 2010

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 09:14
1149 citiri
Trei declaratii, un personaj: ghiceste cine e! - Raspunsul corect - 23 iunie 2010
Foto: Arhiva

Asa cum v-am promis, in fiecare vineri primiti raspunsul corect la intreabarea adresata de Ziare.com. Personajul din aceasta saptamana este Adrian Enache.

Reamintim ca luni, la rubrica "Trei declaratii, un personaj, ghiceste cine e!", raspunsurile si indiciul au fost urmatoarele:

1. Imi place sa calatoresc, azi sa fiu in spuma marii si maine la o cabana de munte cu cei mai apropiati prieteni; imi plac contrastele, iar lumina soarelui este pentru un "geaman" veritabil cum sunt si eu, vitala...

2. Visez sa am puteri atat de mari incat sa pot transforma Romania intr-o tara a bunului simt, a bunului gust, a frumosului, a valorilor care sa fie si respectate...

3. As vrea sa am propria emisiune TV, un fel de show cu orchestra live in care sa promovam muzica romaneasca, sa facem spectacol adevarat pentru publicul care ne priveste pentru ca mi-ar placea sa fiu mai mult promovat pe latura asta de showman. Am mai avut o incercare similara, dar din pacate au fost unii cu interese urate care au distrus acest demers artistic pentru care eram saptamanal felicitat.

INDICIU: Si-a impartit o mare parte a vietii intre doua iubiri.

Trei declaratii, un personaj: ghiceste cine e!

Dupa cateva zile in care speram ca v-am starnit curiozitatea si v-am pus la incercare simtul umorului si perspicacitatea, acum este timpul sa aflati ca declaratiile ii apartin lui Adrian Enache.

Nu stim daca este sau nu persoana publica la care va asteptati, insa speram ca v-am starnit curiozitatea si exercitiul pe care vi l-am propus macar v-a relaxat si v-a adus un zambet pe buze.

Reamintim ca in fiecare luni, Ziare.com va lanseaza provocarea sa aflati un personaj dupa trei declaratii ale acestuia si un indiciu referitor la cariera lui. Raspunsul corect il oferim in fiecare zi de vineri.

Va asteptam luni cu o noua provocare la rubrica "Trei declaratii, un personaj, ghiceste cine e!". Pana atunci, echipa Ziare.com va doreste un weekend placut!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#vedete romanesti, #vedete din Romania, #Recunoaste personajul , #vedete romanesti