Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Un burlac celebru de la noi: Cu viata mea sentimentala stau de la prost in jos!

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 11:18
3201 citiri
Un burlac celebru de la noi: Cu viata mea sentimentala stau de la prost in jos!
Foto: Facebook/Liviu Varciu

Liviu Varciu recunoaste ca la capitolul amor lucrurile stau cum nu se poate mai prost, in ciuda succeselor inregistrate pe alte planuri. Artistul a marturisit recent ca si-ar dori langa el "o femeie cu frica lui Dumnezeu".

Cum de dragostea "bolnava" pentru Adelina Pestritu, fosta sotie, sustine ca s-a vindecat, acum i-e "dor sa-i fie dor" si isi doreste o confidenta, o prietena, o femeie care sa-l astepte acasa cand vine de la filmari.

"Cu viata mea sentimentala stau de la prost in jos. Mi-e dor sa imi fie dor, ca in melodia aceea. Mi-e dor sa ma certe, mi-e dor sa ma enervez cand nu imi raspunde la telefon, sa o gasesc acasa cand ma intorc de la filmari, sa petrecem timp impreuna", s-a destainuit Liviu Varciu pentru Libertatea.

Artistul este constient de faptul ca in esecurile sale pe plan sentimental are si el o vina, respectiv aceea ca a fost ocupat si nu a avut timp sa faca unei femei curte asa cum se cuvine, sa o cucereasca, sa o peteasca, dupa cum s-a exprimat el.

Totusi, principalul motiv pentru care nu reuseste sa aiba o relatie lunga este "superficialitatea fetelor care cred ca tot ce zboara se mananca". In niciun caz Adelina, de care sustine ca s-a "vindecat": "Nu, nu Adelina este motivul singuratatii mele, pentru ca au trecut prea multe zile, prea multe nopti fara ea. M-am vindecat de dragostea asta bolnava pe care i-o purtam", a tinut el sa specifice.

Liviu Varciu si Adelina Pestritu, cearta in direct

"Vreau o femeie cu frica lui Dumnezeu!"

La capitolul copii, unde fostul membru al trupei L.A. se lauda cu o fata, Carmina, care se va muta definitiv in Bucuresti, Liviu Varciu sustine ca mai are de lucru, pentru ca isi doreste cinci copii.

Legat de femeia pe care ar alege-o sa fie mama copiilor sai, aceasta trebuie sa fie "o femeie cu frica lui Dumnezeu, care sa ma poate surprinde placut si sa ma faca sa ma indragostesc nebuneste de ea..."

Artistul, care miercuri, de la orele 20.00, poate fi vazut intr-o noua emisiune la Kanal D, "Deschide Camera Comorilor!", sustine ca de la o vreme a devenit casnic. S-a potolit cu iesirile in club, iar filmele prefera sa le vada acasa.

"In acest moment mai am nevoie de o femeie, o confidenta, o prietena, de care sa imi fie dor", a mai spus el.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Liviu Varciu relatii, #Liviu Varciu viata sentimentala, #Liviu Varciu femei, #Liviu Varciu sotie, #Liviu Varciu Adelina Pestritu , #vedete romanesti