Un designer roman il imbraca pe principele Albert de Monaco

Luni, 03 Februarie 2014, ora 16:12
2704 citiri
Un designer roman il imbraca pe principele Albert de Monaco
Foto: Agentia de Presa Mondena

Designerii romani sunt din ce in ce mai apreciati in afara tarii. Mai nou, Alexandru Ciucu a reusit performanta de a crea pentru celebrul principe Albert de Monaco.

"Designerul roman i-a creat, la cerere, un costum elegant pe care i l-a inmanat personal in cadrul unei intalniri din incinta palatului din Monte Carlo", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Alexandru Ciucu a fost remarcat de Albert de Monaco inca din 2012, cand principele a cumparat bradul creat de roman pentru Licitatia Brazilor de Craciun de la Monte Carlo.

"Am fost contactat de secretariatul Palatului Princiar. Mi s-a spus ca printul Albert ar dori sa aiba un costum la comanda si sa ma intalneasca personal pentru a ne consulta in privinta detaliilor estetice, a materialelor si a culorii. De asemenea, sa ii iau si masurile in vederea executiei costumului. Cred ca aflase ca eram designerul Casei Regale a Romaniei", a declarat Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu, in lacrimi: Ma simt singur in momentul asta. Alina Sorescu a nascut

Drept urmare, designerul roman a facut un costum albastru-bleumarin din pashmina cu matase. Pashmina este o tesatura foarte fina de casmir, provenita din lana unei specii rare de capre care creste in zona muntilor Himalaya, se mai arata in documentul citat.

"M-a bucurat foarte mult ca a acceptat sa ii facem costumul pastrand micile detalii care particularizeaza o creatie Alexandru Ciucu. Capacele de la buzunarele sacoului si buzunarul de la piept au o usoara asimetrie, gandita special ca sa poti distinge o creatie Alexandru Ciucu, chiar daca nu vezi eticheta. A ales, de asemenea, si o camasa alba din cel mai fin bumbac egiptean", a adaugat Ciucu.

A.G.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Alexndru Ciucu Albert de Monaco, #Alexandru Ciucu designer, #Alexandru Ciucu costume, #Alexandru Ciucu designer Casa Regala , #vedete romanesti