Va amintiti perioada de glorie a trupei Ro-mania? De ce a plecat Sorin Mitrea din formatie si ce face in prezent Interviu

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 07:39
12938 citiri
Va amintiti perioada de glorie a trupei Ro-mania? De ce a plecat Sorin Mitrea din formatie si ce face in prezent Interviu
Foto: Arhiva personala

Sorin Mitrea a cantat in trupa Ro-mania in anii sai de glorie, dar in ultima vreme s-a dedicat unei activitati care il face sa se simta foarte bine: este capitan de vas si plimba turistii pe iahturi in Grecia, Croatia sau pe Marea Neagra.

Au existat multe zvonuri legate de plecarea sa din Ro-mania, dar Sorin Mitrea ne-a spus intr-un interviu acordat Ziare.com ca nu se mai regasea in trupa fie din cauza managerilor si producatorilor, fie din cauza sa.

Am mai vorbit cu artistul, care a cantat o piesa si sub numele de Steno Moreno, despre o eventuala revenire in Ro-mania, dar si despre calitatea de acum a muzicii romanesti.

Va amintiti de perioada de glorie a trupei Ro-mania? De ce a plecat Ionut Voicu din formatie si ce face in prezent Interviu

Pentru noi, adolescentii anilor '90, "Mocaneata", "Fost-am dus", "Crasmarita", "Lasa-ma sa beau" sau "Undeva, candva" vor ramane speciale. La ce va ganditi dvs. cand le auziti acum?

Ma gandesc cum invatam sincroane si versuri noi si apoi ne intreceam in figuri pe scena (rade), nu le-am auzit demult piesele acestea, insa cred ca o sa fac un atac de nostalgie crunta daca o fac.

Mereu a existat intrebarea: De ce a plecat Sorin Mitrea din Ro-mania? Au existat foarte multe raspunsuri. Care este cel real?

Raspunsul real este ca nu ma mai regaseam in trupa din cauza managerilor/producatorilor si chiar si din cauza mea. Plecarea mea a fost strict legata de acestia si nu de colegii mei de trupa.

Va mai amintiti de Sweet Kiss? De ce s-a destramat trupa si ce face in prezent Irina Pavlenco Interviu

Ati regretat vreun pic plecarea din trupa?

Plecarea nu, n-am regretat-o. Insa mi-a fost dor de momentele de pe scena, de baietii mei, de viata de turneu.

V-ati mai intoarce vreodata in Ro-mania? Daca da, in ce conditii?

Nu vad sa se mai intample asta vreodata (rade). Eram niste pusti, acum avem 35/40 de ani, nu ma mai vad facand sincroane pe scena.

Cum arata viata dvs in acea perioada? Cum vedeti dvs acei ani?

Viata era frumoasa si lipsita de responsabilitati. Au fost niste ani superbi, am trait o adolescenta de vis asa cum doresc oricui.

Va amintiti de trupa Non Stop? De ce au luat-o baietii pe cai separate si ce fac in prezent Interviu cu Gabi Huiban

Cu mintea de acum ati schimba ceva in ceea ce ati facut atunci pentru formatie?

Nu. As schimba poate nivelul in care m-am dedicat in unele proiecte/decizii. Unele meritau mai multa dedicatie, altele au fost timp irosit.

Formula trupei s-a schimbat foarte mult. Aveti vreo legatura cu baietii care sunt in formatie acum?

Ma crezi ca habar nu am cine mai canta acum in Ro-Mania? (rade)

Fostul dvs. coleg de trupa, Ionut, a avut o problema cu acestia, pentru ca ii deranja faptul ca Ionut s-ar prezenta "Ion de la Ro-mania", desi nu mai era in trupa, sustineau ei. Dvs. ati avut vreo problema cu actualii membri ai trupei?

Nu.

Cu ce va ocupati in prezent?

Dupa sapte ani in care am avut o firma de publicitate si organizari evenimente, m-am reprofilat pe iahting. Sunt skipper, capitan de vas, sunt fericit si plimb turistii pe iahturi in Grecia, Croatia, Marea Neagra etc. Este ceea ce ma face cel mai fericit si relaxat om, sa fiu pe apa cu velele sus.

Va mai amintiti de Genius? Oana Vincu dezvaluie adevaratul motiv al despartirii trupei de succes Interviu

La un moment dat, aveati numele de scena Steno Moreno. Mai exista acest proiect?

Nu mai exista, a fost doar o piesa. Din cand in cand, ma mai retrag in homestudio si ma mai joc la muzica, dar fara a face public.

Cum vi se pare muzica romaneasca in prezent?

Regretabila mi se pare! Nici nu vreau sa intru in subiect, ca sterg cu ei pe jos. Sunt foarte putini artisti/compozitori care fac muzica frumoasa si originala la noi, restul copy/paste.

Care a fost cel mai ciudat gest pe care l-a facut un fan/fana pentru dvs.?

Permite-mi sa nu-ti raspund (rade) nu de alta, dar gesturile pe care le facea publicul pentru artistii din anii aceia stau sub semnul parental advisory. Doar cand ma gandesc ca nu existau paparazzi sau reviste de scandal si cata libertate aveai ca persoana publica... (rade).

Va mai amintiti de Candy? De ce s-a destramat trupa si cu ce se ocupa acum Selena - Interviu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Sorin Mitrea Romania, #Sorin Mitrea trupa Romania, #Sorin Mitrea formatie Romania , #vedete romanesti