Vedete autohtone care au adoptat copii la distanta

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 12:27
5588 citiri
Vedete autohtone care au adoptat copii la distanta
Foto: Facebook/Madalina Diana Ghenea

In ultimii ani foarte multe persoane publice din Romania s-au hotarat sa devina parinti, insa nu au recurs la metodele clasice, ci au optat pentru o varianta promovata de vedetele internationale: adoptia la distanta.

Unele au optat pentru copii saraci din Romania, in timp ce alte vedete au ales sa devina parinti pentru copii aflati la mii de kilometri distanta de tara noastra.

Catalin Botezatu, de exemplu, este o persoana extrem de ocupata si nu de putine ori a ajuns la spital din cauza stresului si a epuizarii. Acesta se plange de lipsa timpului si de aceea a apelat la aceasta solutie. Baietelul ajutat de Catalin este asiatic, iar designerul ii trimite lunar bani. Cei doi se intalnesc de fiecare data cand creatorul de moda ajunge in Asia.

Tot asiatic este si baietelul adoptat de Andreea Marin Banica. Aceasta a mers sa il viziteze si au realizat cateva fotografii impresionante.

Foto: Libertatea

El nu este singurul adoptat de prezentatoarea tv. Ea se mai ocupa de o fetita din Niger.

Si frumoasa Madalina Ghenea s-a gandit sa faca un gest frumos si a devenit mamica pentru un baietel din Haiti, numit Nor. Manechinul i-a sarit in ajutor copilului in momentul in care acesta a avut nevoie de o operatie. Ea i-a platit interventia si de atunci i-a devenit mamica.

Anemona Niculescu, fosta membra a trupei Asia, a fost impresionata de povestea unui micut din Tanzania, eofrey Ruberi, si s-a hotarat sa il adopte. Astfel, datorita ei, copilul are acum bani de haine si mancare.

Printre vedetele care au adoptat la distanta un copil din Romania se numara si Monica Gabor, fosta doamna Columbeanu. Baietelul de care aceasta a ales sa aiba grija in 2010 se numeste Gabi si l-a intalnit la un centru de plasament din Bucuresti. Avand in vedere evenimentele din viata Monicai Gabor nu s-a mai scris daca aceasta a renuntat la responsabilitatile sale de mama la distanta.

Mihaela Radulescu nu a ales sa adopte un copil, ci doua familii nevoiase. Presa a anuntat ca vedeta TV sustine financiar membrii familiilor, ajutandu-i pe acestia sa faca fata provocarilor zilnice.

Aceste persoane publice au fost admirate de multi oameni in urma gesturilor lor de marinimie, insa pe plan mondial sunt vedete ce au facut mai mult de atat. Un singur exemplu de mentionat este cel al fotbalistului italian Francesco Totti, care a adoptat la distanta 11 copii din Kenya.

Celebritati care au adoptat copii (Galerie foto)

In plus, lista celebritatilor de la Hollywood care au luat acasa copii de care nu-i leaga sangele este extrem de lunga, cateva exemple fiind Sharon Stone, Sandra Bullock, Tom Cruise si Nicole Kidman, pe cand formau un cuplu, Angelina Jolie si Brad Pitt, Charlize Theron.

Vedete care au adoptat copii (Galerie foto)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#vedete adoptat copii distanta, #vedete Romania adoptat copii, #adoptatii copii distanta, #celebritati copii infiati, #vedete copii infiati , #vedete romanesti