Vedete de tot rasul, cu Marius comediantul: Femeia cu abdomenul plat

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 11:25
3599 citiri
Vedete de tot rasul, cu Marius comediantul: Femeia cu abdomenul plat
Foto: Arhiva personala

Nu urmaresc prea des emisiunile TV. Motivul e binecunoscut. Iar povestea cum ca TV-ul promoveaza incultura, cum ca aduce acolo pseudo-vedete, cum ca totul e aranjat inainte, e foarte adevarata. Acolo apar manelisti - mari sau mici, in functie de Copilul Minune, politicieni, regi inchisi la culoare si multe femei cu abdomenul plat. Rar cultura. Rar oameni!

Traim intr-o tara in care, daca s-ar pune impozit pe inteligenta, Bianca Dragusanu nu ar avea nimic de platit, explica pentru Ziare.com actorul de stand-up comedy Marius Gheorghiu. Dar totusi televiziunile o scot in fata. Si nu pentru ca are fata, ci pentru ca are spate.

Povestea cu avortul a facut inconjurul tarii. Si cei de la sate stiau ca "e posibil, maica, sa fi facut avort!". Dar nu e sigur, pentru ca inca mai avea abdomenul plat. Ne-a aratat ea la televizor. Ca asa trebuie sa arate o femeie perfecta. Face sau nu face copil, trebuie sa aiba abdomenul plat. Si uite asa percep stirea fetitele astea de 20-21 de ani. Care sunt si ele plate!

In acelasi ton, de ce trebuie sa vad eu la TV ultima "achizitie interioara" a domnisoarei (?) Carmen Bruma? Face copil. Uau! Si eaaaa? Ca si cand e primul copil din lume. Sa fie sanatos cand se va naste si viata lunga!

Pana aici, nimic special, se nasc mii de copii in Romania. Senzationalul? Se mandreste ca are abdomenul plat, fiind gravida. Inca un abdomen plat? Pai, e o problema. O femeie gravida ar trebui sa arate a gravida. O femeie gravida nu trebuie sa depuna efort ca sa aiba abdomenul plat. (Poate ca nici nu a depus). Lasa-ti burta sa creasca. E firescul lucrurilor. Pentru ca o pustoaica de 20 de ani, care are dorinta de a face un copil sau care il face pentru ca nenea Marcel are multi bani (va amintiti de Roxana de la Trident, da?), eh, o vede pe Bruma, plata, si gandeste ca ar fi bine sa mearga pe la sala in perioada sarcinii.

Ca pustoaica e mica si proasta. Si nu are de unde invata. Ca nu vede ceva de invatat de la TV. Asa ca trebuie sa aiba abdomenul plat. A vazut ea la Bianca si la Carmen. Modele ale societatii, frate!

Singura mea bucurie este ca Oana Roman nu se mandreste ca are abdomenul plat. Ea e singura femeie din Romania care, gravida fiind, are spatele plat.

Una peste alta, daca baietii din Marea Britanie ar vrea sa mai dea o stire pe post, ea ar suna asa: "Cercetatorii englezi au descoperit femeia gravida cu abdomenul plat!" Ea nu se numeste Oana Roman. La aceste femei cu abdomenul plat, copilul este tinut "intr-o alta burtica", deoarece viitoarea mama trebuie sa arate bine! In fata presei!.

Marius, comediantul

www.standupcumarius.ro

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Femeia cu abdomenul plat, #Marius Gheorghiu Femeia cu abdomenul plat, #Carmen Brum agravida abdomen plat, #Bianca Dragusanu gravida, #Carmen Bruma insarcinata abdomen plat, #Marius Gheorghiu stand up comedy, #Marius comediantul , #vedete romanesti