Vedete luate la bani marunti, cu Marius comediantul: Guta revine, dar nu in muzica

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 19:40
2524 citiri
Vedete luate la bani marunti, cu Marius comediantul: Guta revine, dar nu in muzica
Foto: Arhiva personala

Il stim toti pe Nicolae Guta. Nu ii mai trebuie prezentare. Recunosc ca il cunosc personal. Dar asta nu ma impiedica sa fiu obiectiv. Am avut ocazia sa fiu prezentatorul diverselor evenimente in care l-am chemat pe scena sa cante. Va dati seama cum sta Romania pe plan cultural, pe aceeasi scena cu Nicolae Guta, Holograf si soprana Angela Gheorghiu, la ore diferite, binenteles. Dar pe aceeasi scena.

Dat fiind faptul ca manelistul e mare vedeta, e firesc ca si femeile sa roiasca pe langa el. N-am nimic cu manelistii, Dumnezeu sa-i ierte!

Dar cine isi doreste un iubit care canta manele, fost CFR-ist? Raspuns simplu: niste proaste. Nu imi sariti in cap, ca nu generalizez. Am vazut la TV ca o fosta iubita a fost incinsa de Guta. Ca era sa o ia la palme cu bata in mana. Si cica i-a dat cateva palme. Destul de groase.

Guta canta bine. Ok. Guta e tipul linistit cu care poti sta la povesti, cu care glumesti si te simti bine, spun din experienta. Insa, de la o vreme, am impresia ca Guta nu se mai ocupa cu muzica, se ocupa de batut gagici. Am vazut aseara cum tipele astea fardate pana si pe talpi arata cam la fel in exterior. Sunt niste papusi gonflabile care si respira. Iar Guta se bucura. Ele rad fals ca toantele, au decolteuri de "cooperativa" si incearca sa vorbeasca romaneste. Nu mi se pare amuzant deloc sa vad pe TV atata incultura ca imi da pe nas.

Guta este manelistul tandru care bate femei. Iar ele accepta asta. De ce sa accepte o femeie asa ceva? Pentru ca bati si porcul in cotet, iar el nu spune nimic. Bati si vaca atunci cand o iei de pe islaz, ca sa ii arati drumul catre casa. Stiu, sunt un misogin. Dar oare ele sunt femei?

De ce trebuie sa apara la TV si sa se dea cu capul "de platou" pe acolo, explicand cum au luat ele bataie? De ce nu au venit sa faca asta in timpul relatiei? De ce judeca omul abia la final?

Si raspunsurile "vine precum banii care ie la manelist", pentru ca e mai bine sa conduci un X5 purtand ochelari ca sa nu se vada vanataile de la ochi. Si e mai bine sa te imbraci "de firma" cu fuste lungi, chiar daca ai lovituri pe picioare.

Exagerez un pic. Dar nu Guta e tampitul care face prostii. Ele sunt ipocritele care, cu nonsalanta accepta toate astea din partea lui. Si nu doar din partea lui. Sunt multi barbati care se comporta asa.

Inca traim in tara in care banii fac totul. Inca traim in tara multor femei pe post de papusa gonflabila. Marele pacat nu vine de la orice barbat idiot, ci de la ele. Daca o femeie are atitudine, bun simt, eleganta si demnitate, credeti-ma ca barbatul o va respecta si va incerca sa se ridice la nivelul ei.

Eu am o vorba: manelistii cu manelistii... si oamenii cu oamenii! Doar ca de data asta am sa o pun la genul feminin! Atat!

Marius, comediantul

www.standupcumarius.ro

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Manelistul Guta si amantele batute, #Marius comediantul Guta amanta batuta, #amanta batuta Guta, #comediantul Marius vedete, #Marius stand up comedy , #vedete romanesti